Има жени, които са по-властни, отколкото един мъж може да

...
Има жени, които са по-властни, отколкото един мъж може да
Коментари Харесай

3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват

Има дами, които са по-властни, в сравнение с един мъж може да понесе. Заложено е мъжът да е водещата фигура в една връзка и когато това не се случи, се появяват доста проблеми. Това са 3-те зодии при дамите, които в никакъв случай не пускат контрола:

Овен
Жените със зодия Овен са същински огън, с който малко мъже могат да се оправят. Те обичат да командват и да владеят обстановката напълно. Искат постоянно да става тяхното и рядко са подготвени на взаимни отстъпки. Овните имат потребността непрестанно да потвърждават, че знаят повече и могат повече. В фамилията те са водещата фигура, а мъжете до тях извършват всичките им стремежи. Хубавото при Овните е, че те не целят нищо неприятно със своето държание, просто са привикнали всичко да става, както те кажат.

Дева
Девите са дами, които знаят какво желаят и знаят по какъв начин да го реализиран. По пътя си към триумфа обаче мачкат всичко и всички. Те са самостоятелни, не търпят мъжете до тях да им споделят какво да вършат и постоянно това им изиграва неприятна смешка. Не се преценяват, не питат, а напряко работят. Те би трябвало да знаят, че няма по какъв начин да изградят постоянна връзка с това си държание и постоянно ще са сами, в случай че не смекчат малко независимостта си. Мъжете се опасяват да излизат с дами, които държат целия надзор. Лесно губят интерес.

Козирог
Жените Козирози са кариеристки и в даден миг от живота си работата им е всичко. Мъжете не обичат дами, които се разсънват и си лягат с мисълта за кариерата си. Жените от тази зодия вършат всичко допустимо, с цел да са номер едно. Те обичат да командват в службата, което постоянно се трансферира и в персоналния им живот. Няма мъж на тази Земя, която да изтърпи всички директиви и препоръки, които Козирозите дават. Страхът при мъжете идва от там, че дамите им са прекомерно контролиращи създания, които от време на време задушават със силата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР