Има известни личности, които успяват да се задържат заедно много

...
Има известни личности, които успяват да се задържат заедно много
Коментари Харесай

Това ли е новата жена до Лиъм Пейн

Има известни персони, които съумяват да се задържат дружно доста време и са щастливи. Но има и такива, на които все нещо не им се получава в любовта. 
 Лиъм Пейн, Мая Хенри и годежът на двойката
Лиъм Пейн към този момент е благоприятен

Да му е честито

Лиъм Пейн да вземем за пример някак не може да открие любовта на живота си, въпреки към този момент на няколко пъти да си е мислил, че го е направил. Първо пристигна раздялата му с Черил Коул, от която има наследник - Беър (5 г.).

След това някогашният член на One Direction стартира връзка с Мая Хенри. Нещата се получава сносно, като през лятото на 2020 година стана ясно, че двамата са решили да се сгодят. Е, и това не се оказа задоволително съществено, защото по-рано през годината се разделиха.

Но Пейн не наподобява да се е отказал от концепцията да откри сродната си душа. Според E! News, новата жена в живота на изпълнителя се споделя Кейт Касиди. Лиъм Пейн и инфлуенсърката вече на два пъти са заснемани от папараци, до момента в който са дружно на вечеря и хванати за ръка.
 Лиъм Пейн, One Direction, проблемите му с алкохола и дъното, което е блъснал
Дъното на Лиъм Пейн

Изпълнителят е повече от прям

Към момента Пейн не е оповестил публично връзката си, само че няма и за какво да го прави - всичко е ясно. Интересното е, че се е почувствал подготвен за нея единствено няколко месеца откакто скапе годежа си с Хенри.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР