Има изключително увеличение на трафика на камиони по пътища в

...
Има изключително увеличение на трафика на камиони по пътища в
Коментари Харесай

Спират тежките камиони по паркинги из цялата страна, за да няма струпване около Видин и Русе

Има извънредно нарастване на трафика на камиони по пътища в порядъка на 20 % годишно - изключително сред граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Капитан Андреево " и граничните пунктове по северната граница на страната, сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година пред публицисти в Министерския съвет.

Не сме сигурни, че тежкият трафик се дължи единствено на войната в Украйна. Трайното решение би трябвало да обхване всички пътни прави от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " до северната граница - Русе, Видин. Проблемите са набелязани, по тях работят трима заместник-министри - на вътрешните работи, на превоза и на районното развиване и благоустройството. От през вчерашния ден камионите се стопират на паркинги в страната и се пускат поетапно, с цел да няма скупчвания към Русе и Видин.

Камионите ще се стопират към този момент до Свиленград, до момента това се случваше единствено в Северна България. Ще покрием цялото трасе, от Свиленград до северната граница, с цел да отстраняваме опцията камионите да заобикалят постовете, даде обещание министърът. Това усилва сигурността на граничния надзор и в него вземат участие всички заинтригувани институции, в това число Националната организация за приходите и организация " Митници ", като ще предложим трайно решение на казуса със скупчване на камиони по границата, уточни министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР