Има изключително недоверие у българите у т.нар. професионални политици. Политикът

...
Има изключително недоверие у българите у т.нар. професионални политици. Политикът
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Европейските граждани наказаха зелените антиутопии в Европа и военната политика

Има извънредно съмнение у българите у така наречен професионални политици. Политикът би трябвало да съставлява хората, да приказва нещата, които всички ние си мислим, и в това време да вижда проблемите и да дава решенията. Това сподели политическият анализатор Кузман Илиев в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Като самостоятелен претендент за евродепутат от „ България може " на изборите той завоюва повече от 11 000 гласа. Гласуваното му доверие той изясни точно с недоверието към „ професионалните политици ".

По думите му европейските жители са санкционирали зелените антиутопии в Европа и военната политика. „ В Европейския парламент де факто няма смяна. Мнозинството се държи от ЕНП, либералите и социалистите. „ Това, което в този момент се случва, наказа зелените, т.е. крайните либерали, само че сподели „ Хайде, вкарайте малко националисти ". Но има два вида националисти в Европа - „ Алтернатива за Германия ", и други - поляците, които са за война с Изтока, тук и в този момент. Точно тези, поляците, са по-скоро прицелът на Урсула Фон Дер Лайен и на другите от статуквото в Европейски Съюз, които споделят, че ще чуят тях ", разяснява Илиев.

Според него, в случай че готовността на Русия за разговор не бъде призната, обстановката в Украйна ще ескалира и огромният губещ ще бъде Украйна.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР