Има избрани фирми, които ще шият и брандират подаръците, които

...
Има избрани фирми, които ще шият и брандират подаръците, които
Коментари Харесай

Държавата с ключово уточнение за подаръците за председателството ни на ЕС

Има определени компании, които ще шият и брандират подаръците, които ще даваме на гостите за европейското ни председателство. Това стана ясно от писмо на Министерството за Българското председателство на Европейски Съюз, изпратено особено за Actualno.com, откакто по-рано през днешния ден публикувахме материалът " Разбраха ли Патриотите, че никой няма да шие дарове за европредседателството? ". Материалът е основан на информация от самото министерство, която касае извършените публични поръчки и обстоятелството, че на търга за шиенето и брандирането на шалове и вратовръзки не се появи нито един претендент.
Новата информация, пратена ни от страната, обяснява какво в действителност е ситуацията. Има определени компании да брандират и шият шаловете и вратовръзките, само че с директно договаряне т.е. без съобщение, както проличава от формален документ!
На 30 октомври е подписан контракт с " Нов жанр " ЕООД за направа, брандиране и доставка на вратовръзки. Също на 30 октомври министерството е парафирало и с " КРИС ФЕШЪН ИНДЪСТРИЙС " АД за направа, брандиране и доставка на шалове. Договорите не са оповестени към момента, защото законът разрешава това да стане до един месец от сключването им .
" Българските производители освен ще шият шаловете и ще създават подаръците за гостите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, само че и български артикули и компании ще бъдат рекламирани от самото начало на председателството от януари до юли идната година ", се споделя в писмото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР