Има интрига, голяма. Много отдавна непозната интрига. Само че аз

...
Има интрига, голяма. Много отдавна непозната интрига. Само че аз
Коментари Харесай

Проф. Ал. Маринов: Има интрига за София, Фандъкова е дотегнала, изморена е

Има конспирация, огромна. Много от дълго време непозната конспирация. Само че аз не бих се лимитирал единствено до посочените и експонирани две кандидатури /Фандъкова и Манолова/. Аз считам, че София е град, в който обичайна или градска десница има мощно въздействие и тя не трябва да се отписва авансово. Това съобщи проф. Александър Маринов в коментар за кметските избори в София.
Подчертавам, не приказвам тук единствено за тази публикувана мантра, че десните гласоподаватели ще решат изборите в София, избирайки сред една от двете посочени дами. Нищо не се знае, добави той пред Фокус..

Политиката, която реализираше Йорданка Фандъкова от името на ГЕРБ, тя си е ясна, чиста партийна кандидатура, е много дотегнала, макар напъните да се показа за някакъв успех на управническото изкуство. Разбира се, Манолова също има своята политическа партийна биография, само че в последните години въпреки всичко тя играеше друга роля. Така че интриги има от всяка една позиция. Не забравяйте също по този начин, че Фандъкова наподобява, и аз мисля, че мога да я схвана, доста изтощена и напълно не въодушевена от това, че се постанова още веднъж да взе участие в избори, до момента в който Манолова има хъс да се потвърди в политиката. Това също от време на време е от голяма важност. Колкото и да е забавно и да е значимо какво ще се случи в София, София не е България, счита той.

Единственото, което аз бих споделил с висока степен на сигурност, е, че ще има балотаж. Да, все още по-вероятният вид на този балотаж е Фандъкова – Манолова. Но това е единствено една предварителна преценка, от позиция на едни предварителни условия. А какво ще се случи в идващите два месеца и половина не знаем и то може да изиграе значима роля, да има мощно отражение върху изборния резултат, разяснява още професорът.

За мен в София ще има смяна. Независимо от претенциите на ГЕРБ за политическо величие. Нали по този начин споделя Борисов – няма да има смяна, отново ние ще бъдем. Всичко има завършек на този свят. Управлението на една или друга партия също има край. Въпросът е, по кое време идва този край. Според мен той идва в този момент за София, а скоро и за цяла България, категориен е проф. Маринов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР