„Има идея да възстановим традицията на организацията и това ще

...
„Има идея да възстановим традицията на организацията и това ще
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: ВМРО не е толкова демократична, за да има един председател


„ Има концепция да възстановим традицията на организацията и това ще бъде съпредседателство – това ще предложим на конгреса “, изясни Ангел Джамбазки в предаването „ Лице в лице “ за конгреса, на който следва да се избере ново управление на партията.

„ Това е остаряла традиция и тя се е прилагала постоянно, когато би трябвало да се привлекат напъните на повече хора, с цел да се възвърне доверието “, изясни той.

„ Вътрешна македонска революционна организация не е толкоз демократична като „ Демократична България “ – да има един претендент, който да бъде определен. При нас ще има диалог и ще има избор, има шест – седем кандидатури за ръководител “, означи той.

По думите на Ангел Джамбазки Вътрешна македонска революционна организация е отвън Народното събрание, тъй като са избрали националния интерес, а не персонално партийния.

Според него, в случай че Вътрешна македонска революционна организация е излязло от обединението по време на митингите против държавното управление, в този момент резултатът на партията щеше да е друг.

„ Вътрешна македонска революционна организация заставам в държавното управление поради тематиката „ Македония “, съобщи Джамбазки.

Според него на премиера Кирил Петков е сложена задача да ликвидира всяка тематика, която е обвързвана с историческото завещание на България в Македония, да изолира историческата комисия и да остави цялата антибългарска агитация в Скопие.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР