Има и хора, които не са съгласни.Ето какво пишат те:Г-жо

...
Има и хора, които не са съгласни.Ето какво пишат те:Г-жо
Коментари Харесай

Снимка 1: Варна. Снимка 2: Балчик



Има и хора, които не са съгласни.

Ето какво пишат те:

Г-жо има акция срещу кмета и проведени групи,които разпиляват боклука. Като стоите на тва телефонче, вземете прочетете кво е станало, не да ми снимате казаните. Отидете и ги изловете вие. Да видите какъв брой е елементарно.

Събираш боклука и го оставяш пред Общината!Толкоз!

Не е от контейнерите. От простаците е! Докато не застанат до контейнерите по един служител/ еколог от Общината с полицейски екип, непрекъснато на смени и не глобят по 100лв простаците- няма да стане. Звучи смешно и невероятно, само че какво друго остава да се направи?

От стотиците живущи там, един не слезе да опустоши малко.

С очите си видях една вечер от терасата по какъв начин един човек разпилява боклука от контейнерите на улицата ни. Ако имаше осветяване на улицата (ул. Йордан Йовков), може би щях да мога да го фотографирам (не че щеше да бъде разпознат елементарно - беше с качулка). Мисля, че не беше клошар, тъй като нямаше количка или нещо друго, в което да прибира " плячката ", а и много бързо " завърши " - просто извади някакви неща и ги разпиля. Не знам по какъв начин може да се позволи казусът - в случай че разпиляването на отпадъци в действителност става преднамерено от платени хора, то и вкопани контейнери да сложим, те ще си носят отпадък от у дома, който да разпиляват. Не сме народ, а мърша, както е споделил поетът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР