Има и добри новини в тази тежка ситуация. Щастлив съм,

...
Има и добри новини в тази тежка ситуация. Щастлив съм,
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: Благодаря за жеста на г-н Пеевски. В такива времена са вижда кой какъв човек е

„ Има и положителни вести в тази тежка обстановка. Щастлив съм, че този проблем откри развръзка и гората на Црънча ще се резервира. Благодаря за жеста на господин Пеевски. В такива времена са вижда кой какъв човек е. Не инцидентно и той е най-големият донор в България. Това сподели кметът на Пазарджик Тодор Попов в ефира на.

Вчера националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски посредством компанията „ Интръст “ направи подаяние от 700 лв. на Црънча с което избави гората на селото, която беше оповестена за обмен и докара до митингите на локалните поданици.

„ Бяхме водени от концепцията да попълни общинските дефицити, само че на Гергьовден ни се обадиха от „ Интръст “ и ни споделиха, че той господин Пеевски, гледайки репортажите е решил да направи това подаяние от 700 000 лв.. Волята на донора е да не се продава гората. Помолил съм сътрудниците още в понеделник да се съберем и да отменим решението за продажбата й “, описа кметът на Пазарджик.

„ Тази сума е съвсем толкоз, колкото е цената на земята. Половината от тях ще отидат за благоустройството на Црънча и другата за волейболния ни тим. Ще създадем малко спортни уреди в селото и ще се облагороди гората “, разкри още Тодор Попов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР