Има хора, за които няма заключени врати. И ако има-това

...
Има хора, за които няма заключени врати. И ако има-това
Коментари Харесай

Тези зодии ВИНАГИ постигат целите си

Има хора, за които няма заключени порти. И в случай че има-това не е спънка за тяхната целеустременост. Това се демонстрира по-силно изключително при някои зодии. Въпреки това, единствено целеустременост не е задоволителна. Това е една чудесна линия, само че без разнообразни трикове и стратегически тактики, не е допустимо да се успее елементарно. И  всеки зодиакален знак си има характерни за себе си такива трикове. Ето и кои са  най-целеустремените зодии:

Скорпион

Това е може би най-целенасоченият знак от  зодиака. Скорпионите са спринтьори, а не състезатели по маратон. Ако казусът не може да бъде  бързо  решен, примерно за един месец непрестанна   работа, дълги безсънни нощи,тъпчене с  храна и други сходни, скорпионите бързо се палят. Въпреки това, това е единственият им минус. И най-силната им линия в тази ситуация е способността да манипулират други хора. Ето за какво, казусът на Скорпиона ще бъде решен освен от самите тях, само че и от всеки, който ще бъде близо в тяхното обграждане. 

Лъв

Лъвовете имат вяра, че ориста ги е подготвила за великолепие. И те интензивно и целенасочено  се движат по този път. Но постоянно единствено за нечия непозната сметка. С техните управителни качества, Лъвовете могат да принудят или убедят съвсем всеки да работи за тях. Проблемът стартира, когато няма на кого  да поверят задачата. Лъвовете не обичат да работят сами, даже за задачата на живота си.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР