Има хора в живота ни, с които колкото и да

...
Има хора в живота ни, с които колкото и да
Коментари Харесай

3-те двойки зодии, които не могат да се ПОНАСЯТ

Има хора в живота ни, с които колкото и да ни е желае, нещата просто не се получават. Понякога това са сътрудници, с които работим, различен път другари, с който се разделяме и трети път – любови, които идват и разбутват живота ни, както не сме си и представяли. Не бива да вършим компромис със себе си и да се опитваме да сме близки с хора, които просто не са за нас и в никакъв случай не бихме могли да променим това.
Ето кои са 3-те двойки зодии , които просто не могат да се понасят, каквото и да се пробват да създадат, с цел да им се получи:
ОВЕН и ВЕЗНИ: Тази двойка зодии може да бъде всичко друго, само че не и същинска любовна двойка в живота. Овните са доста буйни, експресивни, буйни и от време на време диви що се отнася до усеща, страсти и темперамент. Докато Везните са толкоз спокойни, неуверени и точно за това Овните не виждат никаква пристрастеност и не усещат никаква химия. На моменти даже не могат да ги понасят, поради това, че се съгласяват с всичко и нямат лично мнение, което да изразят. Докато Овните се грижат всеки да научи какво мислят по всеки един въпрос. Тези две зодии не могат да имат дълготрайна връзка, тъй като най-после всяка една обич приключва с паметен скандал, след който шансът да си проговорят още веднъж, е съвсем незабележим! Не подценявайте несъвместимостта сред тези две зодии и не си мислете, че можете да оправите нещата, единствено тъй като ви се желае.
Зодиите, които са най - сложни за обичане
ТЕЛЕЦ и КОЗИРОГ: Истински взривоопасна композиция! Тези две зодии от време на време си наподобяват по толкоз доста неща, че точно това се оказва огромният проблем. И Телците, и Козирозите държат да получават цялото внимание на света за себе си. Обичат да акцентират това, което могат и държат целия свят да научи какъв брой са положителни, прелестни и неповторими. Ако единствено единият го правеше, можете би щеше да се откри баланс, само че съревнованието сред двете зодии кой е по-по-най в никакъв случай не приключва добре. Понякога даже не могат да стоят в една стая, тъй като няма да се откри място за егото и на двете страни. Ако приказваме за обич – изключено е, тъй като постоянно ще спорят кой дава повече и кой не дава задоволително за връзката им. Това е погубващо и несъмнено не е добра основа за същинска и дълготрайна обич, която остава за цялостен живот. Освен това и двете зодии са толкоз ревностни, че се появява още един огромен проблем, с който никой на този свят не може да се оправи. Ревност и от двата колегата, която може да изпепели всяка обич. Такива са си те...
ТРЕТАТА ДВОЙКА ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР