Има хора с 300-400 акта, фиша, наказателни постановления. Получават си

...
Има хора с 300-400 акта, фиша, наказателни постановления. Получават си
Коментари Харесай

Няма сила, която да накара някои хора да бъдат по внимателни на пътя! Вижте какво каза председателят на Българската асоциация на пострадалите при катастрофи

„ Има хора с 300-400 акта, фиша, наказателни постановления. Получават си новото наказателно разпореждане и не престават да си карат по същия метод. Има хора с по 30 000-40 000 лв. наложени санкции. Няма мощ, която да ги накара да бъдат по деликатни ”. Това разяснява по Народоосвободителна въстаническа армия Владимир Тодоров, ръководител на Българската асоциация на потърпевшите при произшествия.

Тодоров и някогашният ръководител на транспортната комисия Настимир Ананиев разясниха готвените промени и усилването на наказванията при нарушавания на пътя. Едно от предложенията е при три нарушавания водачът да се явява още веднъж на изпит. „ В пекът се пуснаха законите, през днешния ден има публично разискване, три дни по-късно законите са 170 страници. За страдание съвсем няма ново ”, разяснява Настимир Ананиев. По думите му ненапълно ще бъдат наранени систематичните извършители.

„ Дава се превишена скорост в обитаемо място с над 50 км/ч. А в случай че е с над 40 км/ч? И го направиш 20 пъти? Освен това 70% от починалите са отвън обитаемоте места. Когато се вършат законите би трябвало да се седне, да се види статистиката ”, заяви  Ананиев.

„ Има разлика за карането с превишена скорост в града и отвън обитаемо място. В града е по-опасно ”, съобщи Тодоров. Експертите разясниха и случая с рейса София за Ловеч, за който фенове на NOVA алармираха, че е пътувал препълнен с правостоящи.

„ Бих ревизирал цялата компания, това е за лишаване на лиценз. Много съществено нарушаване на разпоредбите ”, съобщи Настимир Ананиев.

„ Лошото е, че това е мъчно доказуемо ”, съобщи Владимир Тодоров.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР