Има хора от зодиака, които просто няма нужда да се

...
Има хора от зодиака, които просто няма нужда да се
Коментари Харесай

Това са зодиите, които не таят спортна злоба

Има хора от зодиака, които просто няма потребност да се потвърждават на другите. Те не имат и спортна завист за разлика от другите.

Вижте кои са те:

Риби

Ако има зодия, която не има 1 милиграм спортна завист в себе си, то това е Риби. Те не имат вяра въобще в структурата „ съревнование “ и кое са първи и по този начин нататък. Ако въобще се състезават с някого, то това е със самите себе си.

Стрелец

Стрелците просто нямат време за спортна завист. Те са толкоз отдадени самите те да са номер едно, че нямат време да се съпоставят и озлобяват.

Везни

Везните не считат спортната завист за красиво възприятие, поради това или не го изпитват или лъжат, че не го изпитват. Те желаят да бъдат виждани като най-най от самото начало и не могат да си разрешат да демонстрират неприятни, отрицателни страсти.

Близнаци

Близнаците нямат време за спортна завист. Като Стрелците, те имат толкоз доста да правят, че просто няма къде и по кое време да я изпитват и демонстрират. Те, обаче, могат да се изнервят както на себе си, по този начин и на близките, в случай че стартират да се съпоставят с други хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР