Има хора, които за да се отъркват и облагодетелстват от

...
Има хора, които за да се отъркват и облагодетелстват от
Коментари Харесай

„Кариерата“ на пудела за мръсни поръчки на Минеков, започва от Варна 


Има хора, които с цел да се отъркват и облагодетелстват от властта са подготвени на всичко. Такъв типаж е Светослав Трайков, пристигнал във Варна от Пловдив и влял се в редиците на ГЕРБ. Под крилото на регионалния координатор Павел Димитров, Трайков стана началник на борда на Двореца на културата и спорта и егото му се „къпеше“ във краткотрайната и оскъдна власт. За малко обаче, защото безочливият юноша прояви патологични черти от характера си, които му костваха кариерата в ГЕРБ.

Опиянен от властта, Трайков стартира да употребява изключително вулгарен език в обществените мрежи. „ Кметът на Туитър “, както самичък се дефинира, рецидивно споделяше унизителни постове по отношение на дамите и се хвалеше с любовните си похождения с малолетни девойки. Резултатът – беше изхвърлен от ГЕРБ и смени няколко партии, преди да се прилепи към Минеков и Мая Манолова. По време на протестите стана прочут с това, че хвърляше яйца по здания и спря метрото в София.

Трайков провокира обществено неодобрение и заради садистичното си отношение към животните. В свои постове във Facebook той споделяше, че трови улични кучета с антифриз.

Лицето, което през днешния ден се изживява, като пуделът на министъра на културата и извършва мръсната му поръчка да изхвърли вестник „Труд“ от редакцията им е осъждан за шофиране в нетрезво положение. През 2010 година подсъдимият Светослав Трайков e управлявал персоналния си автомобил Ситроен с концентрация на алкохол в кръвта 2.12 промила, признава се за отговорен и приема да му бъде наложено наказване „ пробация “. Съдът му лишава справедливост да ръководи МПС за период от 10 месеца.

През 2011 година против Светослав Трайков е формирано и друго наказателно дело от общ темперамент. В интервала 2005 – 2006 година подсъдимият е възбудил и поддържал в подвеждане жител на Англия, за да набави имотна полза. Трайков убеждава британеца, че ще закупи парцел на негово име, за което получава 18 200 евро. До дефинитивна договорка по този начин и не се стига. В хода на делото съдът постановява, че няма задоволително доказателства за осъщественото закононарушение. По същото време обвиненият работи във варненска организация за недвижими имоти „ Дриймхоум “, от която след това е уволнен.

Сами си направете извода каква е смяната в България, откакто на такива типажи, като Светослав Трайков е дадена опция да вземат участие във властта? На този посмъртно би трябвало да бъде неразрешено да заема държавен или общински пост, а вместо това е помощник на министъра на културата.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР