Има хора, които винаги намират партньори и имат голям късмет

...
Има хора, които винаги намират партньори и имат голям късмет
Коментари Харесай

3-те зодии, които никога не остават без сериозна връзка

Има хора, които постоянно намират сътрудници и имат огромен шанс в търсенето на нова обич. Те минават от една връзка в друга и съвсем няма миг, в който да не са съществено обвързани. Това са хората, които се опасяват да останат сами и избират да са с някого. Ето кои са зодиите, които постоянно са в сериозна връзка:
БЛИЗНАЦИ
 ТЕСТ: Колко постоянна е връзката ви? ТЕСТ: Колко постоянна е връзката ви?
Понякога си мислим, че връзката ни върви отлично, само че има неща, които не виждаме и които може да се трансфорат в проблем. Проверете д...
Близнаците са привикнали да бъдат обгрижвани, да се усещат обичани и въобще не си падат по това да са без сътрудници. Те не считат, че индивидът до тях ги лимитира или им лишава от свободата, по тази причина и избират да са във връзка. Не стопират да излизат, не стопират да се забавляват и просто знаят, че когато се приберат, постоянно има някой, който да ги чака на вратата. Близнаците не обичат да се борят за нови връзки, да се усещат несигурни и да се чудят дали новата им обич ще сработи. Затова чакат повече самодейност от отсрещната страна и постоянно са тези, чието сърце би трябвало да се завоюва. Близнаците не понасят самотата, по тази причина и постоянно търсят нови сътрудници на хоризонта, които обаче да са съществени и да могат да им обещаят дълготрайна връзка. Ако видят, че някой се държи несериозно с тях и няма желание да остане за дълго, въобще не им дават късмет и не престават нататък.
ЛЪВ
Лъвовете са завоеватели по природа. За тях е чест, когато завоюват сърцето на някой, а още по-голяма чест е, когато го задържат за дълго време. Лъвовете са в съществени връзки още от ученическите им години. Просто са основани, с цел да пазят взаимоотношенията си и да не желаят непрестанно нови и нови хора в живота си. Много Лъвове не са прекарали и два месеца от живота си сами, те постоянно намират бързо нов сътрудник, който да ги обича, да ги схваща и да им дава поддръжка в живота. Те не схващат хората, които единствено флиртуват с някой или имат краткотрайни връзки. За тях това няма смисъл, изключително след избрана възраст, когато човек търси да се задоми. Лъвовете основават здрави фамилии и се гордеят с това, което са постигнали, тъй като малко хора могат да се похвалят с любов и съгласие вкъщи.
КОЗИРОГ
 3-те зодии, които обмислят разлъка с колегата си 3-те зодии, които обмислят разлъка с колегата си
В любовта от време на време всичко може да наподобява наред, само че в действителност да има доста проблеми, които единият от двамата сътрудници да не вижда...
Представителите на зодия Козирог са хора, които държат на приятелите си, държат на роднините си и най-вече държат на връзките, които основават. Понякога са несигурни в себе си, само че това бързо отминава, когато следващият сътрудник е до тях дълго време и връзката им процъфтява. Козирозите не могат да бъдат сами – усещат се доста зле, когато нямат човек до себе си. Самочувствието им страда извънредно доста, в случай че се окажат без сътрудник, по тази причина вършат всичко допустимо да намерят нов човек до себе си. Никога не се задоволяват със инцидентно срещнат човек, тъй като знаят, че инцидентните срещи в никакъв случай не водят дълги връзки. Те търсят задълбочени диалози, общи фантазии и цели и когато открият това, което ги вълнува, се впускат в нова сериозна връзка. Винаги им се получава, какъвто и сътрудник да открият.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР