Има хора, които са си подозрителни по природа и винаги

...
Има хора, които са си подозрителни по природа и винаги
Коментари Харесай

Кои зодии са наивни и доверчиви и кои никога няма да ви повярват преди да се докажете... че дори и след това!

Има хора, които са си подозрителни по природа и постоянно чакат някой да ги измами или подведе, Има и различен вид хора, които сляпо имат вяра в положителното у другите. Възможно е степента на доверичвост да се базира и на зодията на човек. Вижте ранглиста на най-доверчивите към най-мнителните зодиаклани знаци:

1. Риби
Рибите са най-доверчивата зодия. Те са като малко врабче, което вижда положителното у хората, даже когато няма такова. Те простят елементарно и постоянно търсят позитивното у другите, даже когато такова е съвсем невероятно да се откри. Според някои хора това е образец за доверчивост, само че пък Рибите в действителност имат очи са хубавите неща в живота.

2. Везни
Везните са общителни и вярващи по природа хора. Те са лоялни и точно за това имат вяра на хората. Те са склонни да разкрият най-дълбоките си секрети пред човек, който не им е изключително непосредствен, единствено тъй като по някаква причина им е станал приветлив. Везните не обичат да таят ненавист в сърцето си, тъй като знаят, че омразата е отрова за душата.
3. Близнаци
Близнаците дават най-хубавото от себе си на хората, точно тъй като елементарно се им се доверяват. Те възприемат всяка дума за чиста истина. Дори откакто са имали съображение да се съмняват в приказките на избран човек, те отново биха му се доверили, в случай че той се постарае да убеди, че е направил неточност. Просто Близнаците имат вяра, че всеки има право да сгреши.

Представителите на тези 6 зодии наподобяват лишени от страсти, само че...
4. Рак
Представителите на зодия Рак съвсем постоянно са честни и надеждни и считат, че другите хора също са такива. Те са мнителни единствено, когато става дума за пари – тогава не се доверяват доста елементарно. Те са от вида хора, които броят парите си минимум по три пъти преди да ги дадат на касата или на банковия чиновник. Иначе в персонален проект са много доверчиви.
5. Дева
Девите са ту доверчиви, ту мнителни - зависи за всеки обособен случай. Те имат положителни инстинкти във връзка с това кой е благонадежден и кой не. Хората от този знак имат податливост да се доверяват на персони с огромен престиж, с добра известност, с професионално самопризнание. Те са доста подозрителни към всички останали, самопровъзгласили се " специалисти ", които нямат публична купа. В персонален проект също се въздействат от репутацията на човек.
6. Водолей
Представителите на зодия Водолей одобряват хората по думите им, тъй като чакат всички да бъдат толкоз откровени и почтени като самите тях. Естествено те са супер сюрпризирани, когато се окаже, че някой ги е измамил. Тогава в действителност стартират да се възмущават за минусите на човешката природа. Жените от тази зодия са по-доверчиви като цяло от мъжете.
7. Tелец
Телците имат вяра единствено на членовете на своето семейство и вероятно на някои свои другари. Те не се доверяват елементарно на останалите хора в живота си - сътрудници, познати, даже на половинката си в съкровен проект. Особено, в случай че един път някой разбие сърцето им посредством измама/изневяра, те в никакъв случай повече не са склонни да имат вяра на противоположния пол.

Това са професионалните свалячи в зодиака
8. Скорпион
Ако излъжете и веднътж човек от зодия Скорпион, той в никакъв случай повече няма да ви се довери. Но пък, в случай че сте лоялни към него, той също няма да ви подведе в никакъв случай и ще ви има за благонадеждни. С други думи, Скорпионът има вяра досега, в който някой не го излъже. Но пък не е добра концепция да лъжете отмъстителния представител на тази зодия!
9. Стрелец
Стрелците не имат вяра на никого, само че и самите те не могат да пазят секрети и са склонни да подведат човек, т.е. и на тях не може да се има вяра много-много. Те могат да се доверят на инцидентен човек, само че да си имат едно мислено за своя най-хубав другар. Истинските Стрелци просто не са доста лоялни, само че пък а и не чакат преданост от другите.
10. Козирог
Козирозите в никакъв случай не имат вяра сляпо на хората. Те са прекомерно рационални и знаят, че положителното и неприятното вървят ръка за ръка. Те постоянно търсят прикрит подтекст в думите на хората, изключително в случай че нещата наподобяват прекомерно хубави, с цел да са истина. Именно този факт постоянно ги прави прекомерно самотни и изолирани – те избират да са самотни, в сравнение с да бъдат предадени.
11. Лъв
Лъвовете са подозрителни по природа. Те считат, че другите им завиждат за техните авторитет и обаяние и по тази причина тяхното доверие се печели в действителност мъчно. Освен това представителите на този знак реагират постоянно съгласно поговорката: „ Крадецът вика: „ Дръжте крадеца!”.” Ако ги обвините в невярност, те незабавно ще ви заявят, че по-скоро вие им изневерявате.

Секс съгласно хороскопа! С кого ще си паснете идеално?
12. Овен
Представителите на зодия Овен са леко параноични и ненавиждат лъжците, като по хипотеза считат, че съвсем всички са лъжци. За тях на света има два типа хора – хора с неприятни планове и лъжци. Истинският Овен рядко се доверява, тъй като счита самото доверие за детинска демонстрация. Може да ви отнеме цялостен живот да спечелите доверието на Овен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР