Има хора, които са били осъдени и са лежали зад

...
Има хора, които са били осъдени и са лежали зад
Коментари Харесай

Абсурдите, които вкараха някои хора зад решетките

Има хора, които са били наказани и са лежали зад решетките заради в действителност неуместни аргументи. Ето за какво са били наказани:

Събиране на дъжд

Гари Харингтън от щата Орегон  бил наказан на 30 дни затвор, тъй като събирал дъжд . Той го правил, тъй като считал, че по този начин ще се отбрани от пожари. В градчето, в което е живеел, непрекъснато избухвали пожари. Осъдили го на един месец, защото резервоарите, в които е събирал дъжда, били незаконни.

Шест години за неверна прогноза на времето

През 2012 шестима учени са били наказани на по шест години затвор, тъй като не съумели да преценяват какви ще са вредите от земетресение през 2009 в Италия. Заради неверната им преценка 300 души изгубили живота си.
 прогноза iStock/Getty Images
56 дни за обидни туитове

През март 2012 футболистът на „ Болтън “ Фабрис Муамба получава сърдечен удар, само че за благополучие оцелява. Тогава 21-годишният Лиъм Стейси взема решение да изрази мнението си в Туитър, само че вместо поддръжка, той му дава единствено и само хейт. В резултат от редица недоволства от консуматори на обществената мрежа към полицията, от туитър му изтриват профила, изключват го от университета и го затварят за 56 дни в пандиза.-->
 интернет iStock/Getty Images
Атака с банан

36-годишният Филип Йозеф Смолински бил арестуван след недоволство в полицията от приятелката му. Тя твърдяла, че е била удряна с обелки от банан . В резултат Йозеф бил наказан за домашно принуждение.

Необичайният пленник

През 2012 година Браян Смит от щата Канзас е наказан на четири години и половина затвор, откакто е отказал да върне паяка на комшия. Въпросният комшия дал паяка си, защото се наложило да отсъства от вкъщи си за няколко дни. Но Браян решил да си го резервира и заплашил да убие съседа си, в случай че си го изиска още веднъж.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР