Има хора, които просто обичат да се чува само тяхната

...
Има хора, които просто обичат да се чува само тяхната
Коментари Харесай

4-те зодии, които командват останалите

Има хора, които просто обичат да се чува единствено тяхната дума. Не одобряват мнението на другите, обичат да дават звук в живота на останалите и имат вяра, че са прави във всичко.
Телец
Най-големите манипулатори и генерали в зодиака. Тяхната дума е закон. Всичко, което кажат или създадат, е вярно. Няма кой да успее да ги убеди, че от време на време може и да бъркат. В любовта са извънредно властни и не дават на колегата си глас за нищо. Вярват, че те са тези, които вършат връзката сполучлива и тъкмо под тяхно командване всичко ще бъде наред.
Изключително мъчно е да ги накараш да създадат нещо, което не желаят, въпреки и да е за тяхно положително. Ако в миналото си имате работа с Телец, упражнете козируването си и да непрестанно да повтаряте " Да, скъпа " или " Да, скъпи ". Тяхната властност няма край. Ще управляват всяка част от живота ви.
Лъв
Лъовете са си хищниците на зодиака. При тях не можеш да правиш друго, с изключение на да им се подчиняваш. Вярват, че думата им е закон и за царе на всички останали. Споровете с тях постоянно приключват с кавги и в никакъв случай с съгласие. Те управляват живота на всички към себе си. Понякога им дават звук в живота, споделят им кое е вярно и кое не.
И някак си съумяват мощно да въздействат на другите. Имат сексапил, който им оказва помощ в процеса за превъзходство. Обичат да става тяхното и не одобряват " не " за отговор. Ако някой инцидентно дръзне да не им се подчини, просто изчезва от кръга им с другари. В любовта са доста ревностни и пазят половинката си по най-лошия метод - като я ревнуват до лудост и наблюдават изкъсо какво вършат и къде вървят.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР