Има хора, които попадат по-често в менютона комарите. Такива са

...
Има хора, които попадат по-често в менютона комарите. Такива са
Коментари Харесай

Комарите предпочитат любителите на бира

Има хора, които попадат по-често в " менюто " на комарите. Такива са феновете на бира да вземем за пример, установи изследване на сп. Смитсониън, представено от в. Вашингтон таймс и БГНЕС.

Дори една бутилка бира прави консумиралия я субект по-привлекателен за кръвосмучещите инсекти. Според учени това евентуално се дължи на увеличението на количеството етанол, което феновете на пенливото наслаждение отделят посредством потта. Но повода може да се корени и във обстоятелството, че телесната температура на пиячите се покачва. В последна сметка евентуално става въпрос за комплекс от аргументи.

Оказва се, че дребните „ вампири “ налитат два пъти по-често на хора с кръвна група 0, в сравнение с тези с група А. Също по този начин кръвопийците са почитатели на въглеродния диоксид – надушват газа от към 50 метра и погват плячката си. Което значи, че хора с по-едри тела и по-висок метаболизъм са желан обект за офанзива.

Комарите виждат като апетитно ядене и бременните и жените-кърмачки, защото ароматът на млечна киселина ги притегля неудържимо. Поради тази причина дамите в такова състояние са два пъти по-често нападани от останалите представителки на нежния пол.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР