Има хора, които плащат хиляди долари за вещи на известни

...
Има хора, които плащат хиляди долари за вещи на известни
Коментари Харесай

Бихте ли дали 1 милион за кичур от косата на Бритни Спиърс?

Има хора, които заплащат хиляди долари за движимости на известни персони. Заклети почитатели, които дават крупни суми, с цел да се сдобия с нещо, допряно от любимците им. Някои от нещата обаче и най-много парите, за които са закупени, в действителност могат да ви шокират.  

Лейди Гага се трансформира в един от революционерите на актуалната музика. Преди 8 години неестествен нокът на звездата беше продаден на аукцион за рекордните 13 137 $. Той е бил носен от Гага по време на турне и е бил открит от театрален служащ. Купен е от неизвестен британски почитател на звездата.

Кичури от косата пък на Бритни Спиърс попадат в интернет търг, като по неофициална информация най-високата сума, която е била препоръчана, е тъкмо 1 млн. $.

Един от най-големите почитатели на Майкъл Джексън се е сдобил с негово долни дрехи против сумата от 5 000 паунда. След гибелта му през 2009 година голяма част от движимостите и парцелите на звездата бяха пуснати на търг, а най-високите суми досега са били давани за емблематичното му алено кожено яке от клипа към песента Thriller, както и за копринената му бяла ръкавица с кристали, написа Нова телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР