Има хора, които никога не си тръгват от живота ти.

...
Има хора, които никога не си тръгват от живота ти.
Коментари Харесай

За края на една любов… без край

Има хора, които в никакъв случай не си потеглят от живота ти. Има истории, които в никакъв случай не приключват…

Познаваш ме, нали? Знаеш всяка парченце в мен, всяка мисъл, всяка страст. Довършваш мисълта ми, откриваш разликата във типа ми. Обичаш ме все пак.

Обичам те все пак! Знам всичко за теб. Знам и най-тъмните кътчета на душата ти. Знаеш моите. Знам обичаната ти ария. Знаем, че можем да кажем всичко един на различен.

Всичко! Нямаме секрети, няма неистини. Нашата обич е независимост! Свобода! Няма ревнивост. Аз съм твоя, ти си мой. Ти си с друга, аз съм с различен. Обичаме ги, само че е друго…

Бог знае за какво не сме дружно! Бог знае, само че не и аз и ти! Не!

Разстоянието не е причина, нито годините, в които не се видяхме. Може би аз не направих нищо, а може би ти! Но какво от това? Времето отмина, изживявахме всеки момент и бяхме във вечността!

Ти беше моята пътеводна звезда и за теб написах най-красивите неща. А аз за теб? Може би най-силната обич. Така става, когато се сблъскат два урагана. Ти си доста горделив, каквато съм и аз. Характери, пропити с горделивост и достолепие. Своенравни и упорити глави. Никога не сме били сами!
Имали сме всеки, който пожелаем, само че не сме имали тази дива пристрастеност, която сме аз и ти. Сблъсък на две звезди. Огън!

Обичам те! То е малко да се каже. Това е боготворене, а не обич! Ти остави диря в мен! Ти ме промени! Аз съм това, което ти оформи! ТИ! Аз съм твоят елмаз! И в никакъв случай твоя! Ти си моят елмаз и в никакъв случай мой!
Отдавна към този момент не запитвам защо… Не запитвам.

Научих се да се веселя на всеки момент с теб. И ти продължи по своя път. И аз продължих по моя. Не се скарахме, не успяхме да се разделим. И ти го знаеш, и аз го знам. Ще мине време, ще минат години и всичко ще е същото.
Сърцето ще е постоянно младо и ще обича все по този начин. Безумно! И целувките ще парят, в случай че отново ги има…

И няма думи, с които в миналото на някого да го опишем. Няма да го споделим…
Простихме всичко единствено с цел да си приказваме. За да се забележим още веднъж, с цел да усетим отново това успокоение на срещите. Онази наслада от познатия глас, усмивка от блясъка в очите. Примесени с горест. Утехата, че в миналото още веднъж ще се забележим ни крепи. И след 70 години ще те помня! Не, ще те обичам, тъй като това си ТИ!

Автор: Неизвестен

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР