Има хора, които не забравят да благодарят. Правят го по

...
Има хора, които не забравят да благодарят. Правят го по
Коментари Харесай

Шофьор на автобус в столицата не спира да изумява пътниците ВИДЕО

Има хора, които не не помнят да благодарят. Правят го по собствен, благ метод. Като водача от столичния градски превоз. Той съумява да усмихне всички с жест, който му коства 6 лв. на кг.

Мъгла, препълнени рейсове, неприятно въодушевление. Така наподобява градският превоз за множеството столичани. Не и за тези, които пътуват по линия 72 и имат шанса да попаднат на Кирил Грозданов. Шофьорът „ награждава” с бонбон всеки пасажер, който си купи билет.

Шофьор от градския превоз в София направи нещо удивително СНИМКА

„ По принцип започнаха да ме назовават „ Кирчо бонбонката”. В началото беше „ Киро билетчето”, в този момент е „ Киро бонбончето”, споделя Кирил Грозданов пред Нова телевизия.

Това, което стимулира Кирил е усмивката. „ Аз се усещам доста добре, когато подарявам усмивки. Искам пасажерите да прекарат времето си при мен по този начин, че да останат доволни”, споделя още водачът.

Според Кирил едно малко бонбонче, на алегорична цена, би могло да предизвика пасажерите да не пътуват даром. „ Човешкото око е малко ненаситно. Когато види, че някой човек си е купил билет и получи бонусче може би остава с усещането, че и той го желае и по тази причина идва при мен, купува си билетче и получава съответния бонус”, уточни още Грозданов.

За Никулден водачът раздава освен бонбони, а и шарани. „ Едната изненада беше за жена на към 46- 47 години с малко дете. Извади 5 лв., изиска три билета, дадох и бонбончето и споделих, че си завоюва огромната премия. Бръкнах в кофата, извадих шаранчето и ѝ го подарих за Никулден.

40 минути по-късно, в противоположната посока, се качи стара жена. Дойде, извади едно левче и сподели: „ Да се почерпиш”, а аз я изненадах: „ Не, ти току – що завоюва огромната награда”, извадих другото шаранче и го подарих”, описа Кирил.

В рейсовете, които ръководи Кирил място има за всички –двуноги и четириноги. „ На „ Курило” се качи една жена и ми сподели, че желае два билета - за нея и за Стефка.

Аз не обърнах внимание, върнах и рестото до 5 лв. и потеглих. Поглеждам в огледалото – Стефка и видях, че е коза. Някои хора може да си заплащат билет за животните, а други могат да пътуват даром – аз не обичам така”, показа Грозданов.

Редовните пасажери в рейса на „ Киро бонбончето” към този момент с неспокойствие чакат да видят дали скоро той няма да се трансформира и в „ Киро Коледата”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР