Има хора, които изразяват чувствата си без никакъв проблем. Те

...
Има хора, които изразяват чувствата си без никакъв проблем. Те
Коментари Харесай

Зодиакалните знаци, които просто не могат да кажат ОБИЧАМ ТЕ!

Има хора, които показват възприятията си без никакъв проблем. Те елементарно могат да кажат и покажат на обичания си човек какво изпитват към него. От друга страна, има и такива, които просто не могат да изрекат думите „ обичам те! “. Не че не обичат индивида, те елементарно се влюбват. Проблемът идва, когато би трябвало да кажат думите. Тези хора постоянно са представители на следните зодии:
Козирог
Козирозите постоянно се сблъскват с проблем, когато би трябвало да кажат Обичам те, тъй като желаят да са сигурни преди да го създадат. Те знаят по кое време нещата  се случват, само че ще почакат преди да го признаят, с цел да са сигурни, че инвестицията, която са създали, няма да се окаже загуба на време.
Дева
Девите се познават прекомерно добре и знаят когато се влюбват в някого. Те не избират нещата със захарно покритие и затова желаят да се уверят, че времето е уместно и двамата са на едно и също място. Те са прекомерно анализиращи и чакат подобаващия миг, с цел да създадат най-сетне идната стъпка.
Скорпион
Скорпионите са сантиментални, само че това не значи, че не им е мъчно да изразят страстите си. Те ще знаят всичко за другия човек, само че няма да приказват доста за себе си. Да кажат на някого, че го обичат, значи да проявят сериозна накърнимост, а това е нещо, което те не харесват.
Водолей
Водолеите не са привикнали да изпитват мощни усеща към другите и това също ги прави малко нервни. Те обичат свободата си и даже когато нещата вървят отлично с някого, те постоянно се оказват под въпрос дали си заслужава тази последваща стъпка. Да кажат на някого, че го обичат, не е по никакъв начин малко; затова те го споделят единствено когато считат, че индивидът в действителност го заслужава.
Стрелец
Стрелците нямат проблем да се влюбят и да изразят привързаността си, имат проблем да го кажат на глас. Те знаят, че да кажеш „ Обичам те “ е ужасно, само че прибавя по-сериозен звук към връзката. А сериозността в връзките е нещо, което ги плаши. Те избират нещата да са занимателни и игриви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР