Има хора, които искат да получат полза от всичко. Те

...
Има хора, които искат да получат полза от всичко. Те
Коментари Харесай

Това са трите най-користни зодии, стойте далеч от тях!

Има хора, които желаят да получат изгода от всичко. Те поддържат връзка и поддържат връзки единствено с тези, от които ще получат някаква полза, написа jenata.blitz.bg.

И въпреки че персоналният интерес и пресметливостта в актуалния свят от дълго време не се считат за неприятни качества, към момента има хора, които не желаят интересчии в компанията си и се пробват да ги избегнат по всевъзможен метод.

За страдание, това не е толкоз елементарно. И тук на помощ идват астролозите. Те са съумели да дефинират трите най-користни знака на Зодиака. Ето ги и тях:

На почетното трето място се подрежда Стрелецът . На пръв взор родените под този зодиакален знак са доста благи и другарски настроени хора, само че в случай че ги опознаете по-добре, ще видите същинското им лице.

Това са хора, които реализират всичко в живота си с ловкост. Те са лукави и постоянно крият истината даже от най-близките си хора.

Стрелците обичат да плетат интриги и да скарват близките. Самите те обаче в никакъв случай не вземат участие в спорове. На тях им е преференциално всички да ги считат за най-хубав другар и да споделят тайните си с тях.

Представителите на този зодиакален знак са извънредно отмъстителни и подли. Те в никакъв случай не не помнят обидата. И ще ви забият нож в гърба в най-неочаквания миг. Стрелците няма да спрат, до момента в който не реализиран задачата си. А тя постоянно има користни претекстове.

Родените под този знак знаят доста добре, че с ловкост, неистина и двуличие могат да реализират мечтаните резултати. Те са подготвени да минат през всичко, с цел да реализиран това, което са намислили. Ако имате опция, стойте допустимо най-далеко от тях!

Второто място в тази ранглиста е за представителите на зодия Рак . Те са огромни скъперници както във връзка с самите себе си, по този начин и по отношение на своето семейство.

Готови са да водят борби за всяка стотинка и постоянно търсят опция да спестят някой лев даже и когато е несвоевременно.

Те в никакъв случай няма да похарчат непотребни пари, с цел да се снабдят с нещо ново. Родените под съзвездието Рак могат да търсят нещо уместно дълго време и да го купят на най-ниска цена: най-вероятно с отстъпка или на промоция.

Като предписание, пазаруването на нещо ново е извънредно неприятно качество.

Раците постоянно се стискат даже когато става дума за пазаруването на храна. Те избират евтини и нискокачествени артикули и ги влачат към дома си. Този им табиет доста ядосва околните им, които не желаят да пестят от неща от първа нужда.

Представителите на този знак са подготвени да поддържат връзка и даже да живеят под един покрив с хора, които са им неприятни, с цел да подобрят финансовото си положение. Заради личния си интерес те могат и да ви ненавиждат, само че ще ви се усмихват и ловко ще крият същинските си усеща.

Те ще ви бъдат правилни другари, единствено в случай че имат полза от вас. Раците са едни от най-користните знаци на Зодиака, по тази причина внимавайте, когато поддържате връзка с тях! Най-добре е да избягвате контакти с представителите на този зодиакален знак!

Челното място в класацията е за родените под знака на зодия Дева. За тези хора не съществуват ограничавания, когато желаят да получат нещо.

Те елементарно манипулират близките, с цел да получат полза. И го вършат толкоз професионално, че в никакъв случай няма да се досетите, че сте станали жертва на умел манипулатор.

Девите обичат да плетат интриги и да измислят аргументи за кавги. И в никакъв случай няма да спрат да го вършат поради личната си полза. Готови са да разрушават фамилии и да разделят двойките, с цел да завършат листата си с сполучливи достижения.

Често измежду тях можете да срещнете предатели, които са ви били другари дълги години. Те могат да разкрият тайните ви пред други хора, стига това да им донесе някаква изгода.

Ако решат, че ще завоюват нещо, в случай че ви създадат за смях, безусловно ще го създадат. Изобщо не би трябвало да се съмнявате в това!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР