Има хиляди желаещи да си запишат час за ваксиниране срещу

...
Има хиляди желаещи да си запишат час за ваксиниране срещу
Коментари Харесай

Десетки хиляди българи вече се регистрираха с час за поставяне на ваксина срещу коронавирус

Има хиляди искащи да си запишат час за имунизиране против COVID-19 в. Тя беше стартирана в 17:00 часа. Един час по-късно се бяха записали над 7000 души. Към 21:00 това съумяха да създадат над 19 000 жители, заяви Нова телевизия.
Някои хора се оплакаха, че системата е забивала. От здравното министерство обясниха, че е била претрупана на моменти поради огромния интерес.
 Доцент Мангъров: Неясното за имунизациите са резултатите след 5 години (ВИДЕО) Доцент Мангъров: Неясното за имунизациите са резултатите след 5 години (ВИДЕО)
Необичайно е, че в целия свят се работи по еднакъв метод. Навсякъде по всички медии се бълва Ковид, инфектирани и ваксини. Епидемия се...
Регистрацията става на!
Часовете са през 10 минути, защото е изчислено, че толкоз лишава слагането на дозата.
Хората, на които към този момент им следва реимунизация т.е. са имунизирани преди 5 март, не е нужно да се записват - техните данни ще бъдат вкарани по длъжностен път.
" Всички жители, които са получили първа игла, ще получат служебна регистрация в системата. В случай, че са показали мобилен телефон или имейл, те ще получат уведомление на коя дата са записани ", изясни изпълнителният шеф на " Информационно обслужване " Ивайло Филипов.
 Лекар: Повече хора се заразяват до момента в който чакат ред за имунизиране, в сравнение с по заведенията за хранене Лекар: Повече хора се заразяват до момента в който чакат ред за имунизиране, в сравнение с по заведенията за хранене
" Ефект от имунизирането, като способ за секване на разрастването на една зараза има единствено, в случай че то се организира бързо и поголовно Много...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР