Има готовност да се удължи срокът на валидността на стикерите

...
Има готовност да се удължи срокът на валидността на стикерите
Коментари Харесай

Удължават срока на валидност на стикерите за "синя" и "зелена зона"

Има подготвеност да се удължи срокът на валидността на стикерите за локално паркиране в „ синя “ и „ зелена зона “, както и на служебния абонамент. Това заяви кмет Йорданка Фандъкова, представена от БГНЕС.

„ Това е разумно, защото хората не употребяват услугата, за която са платили “, разяснява тя и добави, че ще бъде направено всичко належащо, с цел да се удължи периода на годност на стикерите.
Безплатното паркиране в София ще бъде удължено с още седмица В момента в столицата може да се паркира свободно до 26 април
До 4 май зоните за платено почасово паркиране остават безвъзмездни, като кметът ще упорства последователно да се възвърне платеното паркиране в града. Първо ще бъде възобновена „ синята зона “, тъй като на доста места в града се паркира на две и на три редици по време на карантината, и няма свободни места за паркиране.

„ С оглед на това, че няма причина ограниченията да се отслабват, това значи да качим повече хора на градския превоз. Имаме опция да увеличим и средствата на градския превоз, които отиват към центъра, само че е значимо да се работи поетапно “, добави още тя.

Според нея е значимо ограниченията да се отпускат последователно, а не внезапно, тъй като другояче има риск да се усилят случаите на инфектираните.

Коронавирусът и България 1300 са доказаните случаи на COVID-19 у нас, 70-годишен мъж е умрял в Бургас От на следващия ден в парковете и градинките: С маски, на 2,5 м отдалеченост, без сядане на пейки и без алкохол Поставен под карантина мъж от Нови пазар е открит в Исперих Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са 1290 Столична община ревизира готовността за отваряне на парковете Съпругата на излекувания мъж от COVID-19 след интубация също бе избавена в „ Пирогов “ Експеримент в София ще дефинира дали и по какъв начин ще бъдат отворени парковете Критична обстановка в Сливен: Препълнени са инфекциозните отделения в града Семейство от Пловдив пребори COVID-19 след 15-дневно интензивно лекуване 55 към този момент са умрелите от COVID-19 у нас Министерство на здравеопазването позволи износа на аналгин-хинин Повече от 120 хиляди са умряли от ковид в Европа Четири банки стартират отпущането на безлихвени заеми за физически лица 68-годишен мъж съумя да завоюва борбата с COVID-19 след 38 дни интубация Появиха се подправени листовки във Варна с апел да не се съблюдават ограниченията против COVID-19 Борисов: Обмисляме изключителното състояние да завърши по-рано 10-годишно дете подари спестяванията си на Александровска болница Столична община: Парковете ще продължат да са затворени, в неделя ще се образоват единствено чиновници Експеримент в неделя ще покаже ще отворят ли парковете за разходка 1234 са към този момент случаите на ковид у нас
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 290 43 55 205 Света 2 940 969 21 565 203 821 842 082 Заразени* Нови Починали България 1 290 43 55 Света 2 940 969 21 565 203 821
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР