Има голяма уйдурма, цифрите го показват – ДПС играха за

...
Има голяма уйдурма, цифрите го показват – ДПС играха за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ДПС играе за "Има такъв народ"

Има огромна уйдурма, цифрите го демонстрират – Движение за права и свободи играха за Има Такъв Народ, съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Навсякъде в смесените региони в горските стопанства, където мюсюлманите намират издръжка, във ВиК секторите – всички назначения са направени от Движение за права и свободи. Там, където не са имали задоволително хора – от Българска социалистическа партия ", уточни той.



" Ангажиментът към Движение за права и свободи към този момент го свършиха. Назначенията са направени. Сега Движение за права и свободи може да стои сякаш на страна. Нашият другар Христо Иванов споделя, че в случай че има държавно управление на малцинството единствено с гласовете на Има Такъв Народ, това доста бързо ще се трансформира в целувка на гибелта. Правилно.Това ще се трансформира в следващото държавно управление, което се носи по вълните на неразбираеми болшинства и постоянно по тези талази ще виждаме медузите на Движение за права и свободи, които може би е забелязал към " Росенец ", съобщи Борисов.

" Стискаме палци служебното държавно управление да остане колкото може по-дълго, тъй като колкото повече стои това държавно управление, толкоз повече антидемократа Румен Радев се дискредитира ", уточни водачът на ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР