Има гетоизиране, системна грешка и липса на справедливост, а това

...
Има гетоизиране, системна грешка и липса на справедливост, а това
Коментари Харесай

Джамбазки след ужаса във Войводиново: Ще ви донеса едни папки за циганските барони

Има гетоизиране, систематична неточност и липса на правдивост, а това чупи основата на българското общество. Аз и моите съидейници постоянно сме казвали, че гетото би трябвало да бъде разрушено. Не приказвам като непряк наблюдаващ. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на Нова тв във връзка напрежението в село Войводиново, където двама роми пребиха съвсем до гибел ефрейтор Валентин Димов.
"Много ясно да се разбере, че би трябвало да се отстранен освен катуните, а да се лишават и съборят големите имения, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем в този момент ", сподели той.
"Ако имате интерес в някое от идващите излъчвания ще извадя цялата подготовка – за десетки къщи и покои на цигански барони съм направил всичко допустимо, което може да се извърши като активност. Някои от отговорите на институциите са тотално измиване на ръце. Те са цяла директория и може да се направи предаване единствено за това. Сега към този момент никой нищо не може да ни каже. Това е административна безнаказаност и боязън на администрацията на средноуправленско равнище да вземе решение, тъй като се опасява какво може да им се случи по-нататък ", добави Джамбазки.
"За пръв път предходната година броят на наетите служители на реда надвишава броя на напусналите. За пръв път от 30 година насам се обръща тази наклонност. Но въпреки всичко хората напущат системата, тъй като техните началници не ги пазят, когато си правят работата ", сподели още той.
"Има голяма опозиция в Народно събрание. Ние нямаме болшинство. Дълги години в България има правораздавателен демократизъм. Дават се по-ниски санкции ", заключи евродепутатът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР