Има генетичен материал, ДНК профилът е категоричен. Така че задържаният

...
Има генетичен материал, ДНК профилът е категоричен. Така че задържаният
Коментари Харесай

Адвокат Марковски Ни Вцепени! Убиецът На Виктория Северин, Този Вампир В Човешки Облик Ще Се Отърве От Доживотната Присъда!

" Има генетичен материал, ДНК профилът е безапелационен. Така че арестуваният съгласно мен причинител е действителният отговорник за злодеянието. В тази връзка ще си разреша да поздравя полицията за сполучливите действия', добави Марковски. " За ДНК профилите не трябва да се пестят средства. Имат в базата данни неговата ДНК и ето, че причинителят към този момент е на подсъдимата пейка. Така че пари в това отношение не трябва да се пестят, тъй като не е редно', показа юристът.

,,Който прави закононарушение, в никакъв случай не счита, че ще бъде хванат, той се мисли за недостижим. Но в последна сметка няма идеално закононарушение, тъй като всяко закононарушение постоянно оставя следи', заключи Марин Марковски. Двете закононарушения са доста разнообразни.

В едното има открит револвер, а в другото ДНК материал, съобщи още Марковски. Припомняме, че в събота грубо бе пребита, изнасилена и убита журналистката Виктория Маринова, а през вчерашния ден стана ясно, че 18-годишно момче е било убито в главата в Монтана. Марковски изясни, че откритият в колата на хипотетичният палач на монтанчанина е бил газов, само че даже и да е модифициран, той би трябвало от доста близо да бъде употребен, с цел да се извърши ликвидиране.

" Вероятно младият министър ще забрани тези газови револвери ", счита още юристът и разяснява още " не трябва да се стреля по небогати, гладни хора, които някой път са нарушили закона. Очаква се на ексклузивен брифинг тази заран министър председателят Борисов, основният прокурор Цацаров и вътрешният министър Маринов да огласят разкрито ли е жестокото закононарушение, което раздруса България и света.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР