Има едно име, което излиза пред скоби и в двата

...
Има едно име, което излиза пред скоби и в двата
Коментари Харесай

Сарафов: Името на Иван Гешев излиза и при двата кръга около Петьо Петров и Мартин Божанов

Има едно име, което излиза " пред скоби " и в двата кръга и това е на някогашния основен прокурор (Иван Гешев), той е обвързван и с двата кръга към Петьо Петров-Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса. Името му излиза като информация, съобщи основният прокурор Борислав Сарафов на брифинг, откакто прокурори от ВКП влязоха в СРП на инспекция.

„ Проверката стартира. Поканих сътрудниците от СРП на общо заседание, с цел да можем да поговорим и да оглася пред тях проверката, която стартира от през днешния ден. Тя ще ревизира изцяло работата на Районната прокуратура. Има доста почтени магистрати, само че даже и 5-10-15 каузи да са изтъргувани в някой клуб или някъде другаде под въздействието на някой лобист, това значи, че има голям проблем и че се търгува със правдивост и човешки ориси. Това не е възможно и би трябвало да се прекрати. Имам своите рецензии към СГП и в съвещанията, които съм провеждал съм желал по-бърза, по-активна работа по делото. Обвинението на СГП за Мартин Божанов-Нотариуса, което сътрудниците подготвяха закъсня. Понякога уличната правдивост е по-бърза и ни изпревари “, каза Сарафов.

Той изясни, че упоритостта е да се почисти, в случай че има леке на прокурорската роба.

По думите му ще се ревизират и съответни каузи, и съответни магистрати, които станат известни, че са част от избрани кръгове и " търгуват със правдивост и правораздаване ", като такива имена ще излизат всеки един ден. Той уточни, че няма данни за политици, които да са свързани с Мартин Божанов, само че има за магистрати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР