Има една проста истина – ние привличаме това, което смятаме,

...
Има една проста истина – ние привличаме това, което смятаме,
Коментари Харесай

Защо привличате емоционално недостъпни партньори?

Има една елементарна истина – ние привличаме това, което считаме, че заслужаваме. Малкото, само че в действителност значимо конкретизиране е, че става въпрос за това, което мислим на подсъзнателно равнище. Именно в подсъзнанието се крият отговорите на доста от проблемите, с които се сблъскваме в живота си.

Когато в живота на човек се случва нещо повтарящо се, въпреки и с присъединяване на видимо разнообразни хора, значи това не е инцидентно. Ако притегляте единствено прочувствени сътрудници, явно вие самите сте сплотяващият детайл и би трябвало да потърсите отговора в себе си. Само по този метод ще можете да „ разбиете “ този модел и да намерите любовта, която желаете.
Повтарящи се модели
Преди да се случи каквато и да е същинска смяна, би трябвало да се вгледате в себе си и да видите повтарящия се модел, който участва във всяка ваша връзка. Обикновено тези модели произтичат от ранното детство - от връзките ви с един от вашите родители или от връзките сред вашите родители, на които сте били очевидци. Например, в случай че бащата на едно момиче е бил прочувствено недосегаем (тоест не я е карал да се усеща обичана, подкрепяна и обгрижвана), това може да накара към този момент порасналата жена да се обвързва с прочувствено недостъпни сътрудници.

Защо се получава това? Подсъзнателно се пробвате да получите това, което не сте съумели като дете. Ето за какво се притегляте от същия вид мъже, пробвайки се да „ поправите “ предишното си, само че това по този начин и не се случва.

 Добави изложение
Не осъзнавате личното си държание
Дали самите вие не носите в себе си прочувствената недостижимост? Понякога човек мъчно вижда проблем в себе си и доста по-лесно упреква другите. Умеете ли да изразявате страстите си, да говорите за тях? Имате ли потребност от прочувствена непосредственост, давате ли я на индивида до себе си? Честните отговори на тези въпроси ще ви оказват помощ да прецените дали самите вие също не сте прочувствено недостъпни в някаква степен.
Не вярвате, че заслужавате по-добро
Отново, това поверие може да е единствено на подсъзнателно равнище. Ако съумеете да го измененията обаче, вие ще можете да привлечете в живота си в действителност стойностен сътрудник. Трябва да се научите да бъдете уверени, да имате ясни граници, да приемате и обичате себе си. Само по този начин ще можете да се възползвате от закона на привличането и да срещнете прочувствено отворен сътрудник.

 Добави изложение

Вижте също:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР