Има един момент, в който си мислех колко би било

...
Има един момент, в който си мислех колко би било
Коментари Харесай

Симеон: Принуждават ме към второ изгнание

Има един миг, в който си мислех какъв брой би било грозно да ме принудят и то в една демократична България към второ заточение. Това съобщи Симеон Сакскобургготски във връзка проблема с парцелите му.
" През 1946 година получихме един лист и то от Отечественофронтовското държавно управление, а не някакво монархическо, за парцелите. След това през 1998 година се удостовери собствеността, а внезапно започнаха всички тези доста неприятни и унизителни за мен преследвания. За да видя в този момент, в края на живота ми, по този начин да ме изтезават и мъчат с някакви измислени и подправени искания е тежко ", сподели Сакскобургготски.

Според някогашния министър председател хората, които са се заели " да го тормозят " по този последователен метод, трябвало да знаят по какъв начин са били възпитавани от родителите и дедите му, какво е тяхното схващане за държавно, частно и персонално.

" При съществуване на днешните традиции и привички мога да кажа доста повече, само че през днешния ден сме тук по различен мотив ", заключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР