Има един етап в отношенията, когато буквално на 5 минути

...
Има един етап в отношенията, когато буквално на 5 минути
Коментари Харесай

12 фрази, които трасират пътя до развода

Има един стадий в връзките, когато безусловно на 5 минути в главата ви се върти мисълта за бракоразвод. Равновесието е несигурно, връзките – нежни.

Ето 12 фрази, които мъжът произнася, и които сигурно могат да взривят брака, събрани от  detstrana.ru. 

Вероятно фразите не са 12, а доста повече и всяка жена може да продължи листата... Тези обаче са в действителност дразнещи.

Когато той каже:

1. Животът ще е същият и откакто родиш.  Стройна, засмяна, стъпила на степера, в една ръка с баница, в другата – с ревящото бебе... Действително, така ли си представяте жена си, която е в отпуска по майчинство?

2. Вечерята още ли не е подготвена?  Да, да, веднага ще дотичам в кухнята, с цел да ти поднасям. Боже, имам цели 10 минути свободно време сред коликите, разходката, кърменето... може и да съумея.

3. Бебето май тази нощ спа непробудно?  Не, не спа. Аз също. Но се веселя, че ти си поспал.

4. Трябва да си по-внимателна с детето.  Коя майка няма да кипне от гняв, като чуе подобен съвет.

5. О, стига, не преувеличавай. От хрема никой не е починал.  Да. Това го сподели и следващият доктор, който преглежда детето, само че то плаче неутешимо, а това не успокоява майчината паника. Напротив.

6. Ти по този начин и по този начин нищо не правиш, стоиш си у дома . Естествено, в случай че не се вземе поради описът от 157 неща – аз по през целия ден пия кафе и си лежа на дивана.

7. Мама се обади, в този момент ще пристигна . Обожавам гостите да идват без предизвестие, когато къщата е с краката нагоре, а аз възнамерявам да си взема душ. Всъщност какъв брой по-забавно е да посрещаме свекървата?

8. Много ми се желае да помълчим. На работата ми надуха главата.  Отлично – стига ми „ Здравей “  и  „ Лека нощ “ , щото и моят ден беше... кондензиран със събития. Дали?

9. За какво ти е маникюр, нали си седиш у дома . И истина – преди седмица имах време за душ, а тази да си направя косата си със сешуар. Съвсем не желая да наподобявам привлекателно.

10. Много съм изтощен . Да, ясно. Какво ли знам аз за умората?

11. Преди беше някак по-страстна . Странно, че дефицитът на сън и умората не са измежду афродзиаците.

12. Къщата ми се коства някак мръсна и неподредена . Вероятно. Прахосмукачката е в ляво от теб, а парцалът – в банята.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР