Има един човек, който е по-зле от мен. С 50

...
Има един човек, който е по-зле от мен. С 50
Коментари Харесай

Протестиращ: С 50 шева и счупена ръка съм. Полицаите ме пребиха м...

„ Има един човек, който е по-зле от мен. С 50 шева и счупена ръка съм – какво повече ”, споделя още той, съобщи NOVA. 

 

24 потърпевши на митинга пред Националния стадион преди мача България – Унгария, съобщи  представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. Тези данни обаче въобще не включват хората, отишли независимо към лечебните заведения. Вероятно става въпрос за в пъти повече хора са пострадвания. 

 

Към мястото са били изпратени 17 коли за спешна помощ. Общо трима души са били приети в болница – един във ВМА с травма на главата, различен в „ Царица Йоана – ИСУЛ ” с щедро изпръскване в лицето със спрей и един човек в „ Пирогов ” с интоксикация, която по догатки е наркотична. 

 

„ Много хора са потърпевши и имат разнообразни контузии, само че не са търсили незабавна помощ. По информация на сътрудниците от лечебните заведения на личен ход са отишли да търсят помощ. Според данни от лечебните заведения има доста хора, които са пристигнали с разнообразни пострадвания на личен ход ”, добави Сунгарска.

 

14 протестиращи и един служител на реда са били докарани за обзор в „ Пирогов ”, заяви за NOVA шефът на лечебното заведение Валентин Димитров. Всички те са били с леки пострадвания и са освободени за домашно лекуване, откакто раните им са обработени.

 

Междувременно голям брой видеа на полицейско насиле бяха публикувани в обществените мрежи. Едно от тях да вземем за пример е качено в X от формалната страница на футболните хулигани в Чехия.

 

ФрогНюз

16.11.2023??ACAB
— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР