Има две страни на барикадата – демокрацията и диктатурата, и

...
Има две страни на барикадата – демокрацията и диктатурата, и
Коментари Харесай

Мая Манолова: Управлението и в София, и в България е диктатура

Има две страни на барикадата – демокрацията и диктатурата, и всеки ще направи своя избор...Да, по този начин дефинирам ръководството и в София, и в България! Тов съобщи претендентът за кметския пост в София Мая Манолова
Изборите в София са основни, те ще дадат знак за цялата страна – за това дали сме узрели да се преборим с модела на ръководство, добави тя.

Аз партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам. Разчитам на жителите да поддържат в мое лице претендента против статуквото, сподели Манолова. Думите ѝ бяха в коментар за вчерашното посещаване в централата на " Демократична България " на Йорданка Фандъкова, която в неделя ще се изправи против Манолова на балотажа в опит да завоюва трети кметски мандат.

По метода, по който се ръководи София, по същия метод се правеше и предизборната акция на Фандъкова, добави Манолова и прочете данните от протоколи от няколко секции в ромски квартали в столицата, където превес има Фандъкова. Посочи, че в границите на предизборната акция не е ходила в ромските квартали, само че като омбудсман е решавала свързани с тях проблеми. " Не е казусът в ромските гласове. Това е следен избор, нали е ясно ", попита тя.

Манолова съобщи, че на балотажа в неделя се чака следен избор и " има цялостна готовност на подземния свят ". " Мутрите се впуснаха да пазят властта си ", заключи тя и попита къде са правоохранителните органи. " Те стигнаха до несебърския залив, само че не стигнаха до " Филиповци " и " Факултета ", за какво ", изясни и пита тя.

Мая Манолова сподели, че на балотажа за областен кмет в нейния регион ще гласоподава за претендента на " Демократична България ", който се изправя против претендент от ГЕРБ. Тя отдава резултата си на първия тур не на поддръжката на една партия или на един претендент, а уточни, че той е резултат от желанието на хората за смяна на 14-годишния модел на ръководство и от техния протестен избор. " За първи път в София има пробив, само че той не е на никоя партия. Пробивът го направиха жителите ", сподели тя.

Тя отговори и на въпрос за предлагането на Радан Кънев - тя и третият по резултат Борислав Игнатов да се откажат от кметската конкуренция и по този начин на балотаж да отиде Борис Бонев, Манолова съобщи, че такива диалози нормално се водят преди избори.

" Но аз съм подготвена да седна на една маса с представителите на партиите, които желаят смяна и да обсъдим по какъв начин да реализираме смяна в ръководството ", добави Манолова.

" Гласувайте в неделя. И тези, които не гласувахте предходната неделя, и тези, които не ме харесвате (...) всеки същински глас убива един платен глас ", прикани Мая Манолова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР