Има два варианта за правителство: или с мен като премиер,

...
Има два варианта за правителство: или с мен като премиер,
Коментари Харесай

Борисов: По-добър премиер от мен няма - можещ, знаещ, измъкващ от кризата

Има два разновидността за държавно управление: или с мен като министър председател, или с различен, само че при подписването на съглашение.Ако желаеме да излезем от рецесията, разновидността за министър председател съм аз, съобщи с News.bg.

Това съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, който бе във Враца за откриването на тридневен семинар на младежите от ГЕРБ. " Можещ, компетентен, измъкващ от рецесията - това съм аз- или различен министър председател, който да може да подпише този документ с тях и да изкараме зимата.

Всичко друго е див популизъм. Ако желаеме мощно да излезем от рецесията, разновидността съм аз, колкото и нескромно да звучи ", аргументира се Борисов за себе си. И Меси е на 31 година, само че като влезе, вкара първия гол.България си има Меси в това отношение и това съм аз ", посочи водачът на ГЕРБ.

" Изходът е неотложно да се сформира държавно управление, за къс период. Ясно е, че всички водачи са възпалени, като се изключи нас - като видя по какъв начин наподобява България в очите на другите, ми става тъжно.

Можем да създадем държавно управление единствено на малцинство, или в случай че намерим болшинство, би трябвало да е за доста малко време. Две години на гладно куче самун не може да подадат - страната стене, единствено ние не сме си дали проект. И тези се назовават " експерти ", умни и красиви.

Не наскърбявам, а приказвам с обстоятелства ", разяснява Борисов. Той уточни още, чепред ГЕРБ има два разновидността - министър председател си имаме - по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи.Борисовдобави, чеправителство на малцинствотонадали е най-хубавото за непоклатимост сега.

По-скоро още не е узрял политическия хайлайф за подобен тип държавно управление. Вторият вид пред нас е да предложим вид за министър председател, който въпреки всичко да мине и да има диалог и да изясни на тези сътрудници, че злополуката, в която към този момент сме се блъснали, само че дали ще продължим да се търкаляме, ще донесе непоправими последствия, подчертава Борисов.

" Колегите ще си заминат в еврозоната, в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер против бежанците.

Това преди години беше първата концепция, против която по този начин съм тропал по масата, че не можете да си визиите. Кой от разновидностите ще приложат, зависи от това дали намерят единодушие с другите партии по предпочитани политики, в това число и с " Продължаваме промяната ", стана ясно от думите му.

Борисов уточни, че това са разновидностите - в случай че не се инатят, да се подпише един документ с 10, 15, 20 точки - имаме 10, 15, 20 дни, тук президентът Румен Радев демонстрира схващане. Какво пречи да се направи това?

И въз основата на това, без значение счий мандат е, на драго сърце оставаме в техния мандат или третия, няма значение.Без дебелоглав може да се направи правителство- с къс мандат, написани функционалности, те да са министри.

Защото тогава Народното събрание ще управлява, тъй като в случай че министърът си разреши да направи нещо отвън този документ, честен, тъй като той друга стойност няма да има, Народното събрание ще го смъкна този министър.

Това сме го правили и с " Реформаторския блок ", и с " Патриотичния фронт ", и с АБВ, изясни Борисов. Борисов посочи, чена България е належащо съставянето на държавно управление по най-бързия метод,като това ще способства и заприсъединяването ни към Шенген.

" Две години безвремие, опити, цялостен удар върху професионализма в Министерство на вътрешните работи, единствено политически назначения и чистки, довеждат до този резултат. И аз, тъй като разбрах от сътрудници, че някои партии щели да внасят декларация в Народното събрание да прилагаме контрамерки против Нидерландия, ГЕРБ няма да поддържа това.

Защототрябва по най-бързия метод, с цел да не завличаме и Румъния, да създадем държавно управление, за 20-30 дни - и да подсигуряваме сигурността на границата и да вървим в пакет с трите страни ", сподели той.

Той съобщи, че антикорупционно държавно управление с физиономиите на съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил и Асен е несъвместимо.

По думите му двамата нарушили главните правила на правовата страна. И ние можем да назовем нашето държавно управление антикорупционно, само че няма да мине, тъй като няма да можем да водим разговор и ще взривим и дребното, което е останало в България ", сподели още Борисов.

По отношение на увеличаващата се незаконна миграция,Бойко Борисов оцени границата с Турция като разграден двор.Преди две години 0 мигранти, а в този момент работата не е наред.

Кои са отговорните, запита Борисов. Той се пошегува и сИлън Мъск за Белоградчишките скали. Според него, в случай че Мъск пристигна, мога да създадат и площадка за хеликоптер, с цел да кацне на самите скали, само че другояче пътят до такава степен бил доста неприятен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР