Има два типа хора - едните с нетърпение чакат Коледа

...
Има два типа хора - едните с нетърпение чакат Коледа
Коментари Харесай

Колко най-много коледни играчки може да има човек

Има два вида хора - едните с неспокойствие чакат Коледа цяла година и още при започване на ноември вадят елхата и играчките, с цел да се заредят с празнично въодушевление, а другите мъчно можеш да ги накараш и на 23 декември да украсят празничното дръвче.
 Коледа, коледни базари и няколко, които да посетим в София преди празниците
7 коледни базара в София, които да посетим

И замириса на Коледа

Е, в случай че сме от първите и постоянно чуваме шеговити намеци, че май сме захласнати от Коледа, то един връх на Гинес ще ни убеди, че има надалеч по-тежки случаи от нашия. 79-годината Силвия Поуп от Суонзи, Уелс, е горделив притежател на цели 1760 празнични декорации . А задачата й е през идната година да закръгли броя на 2000.

Ексцентричната стара дама, която доби международна популярност около върха си, стартира да украсява своя дом още през септември , с цел да има задоволително време да откри място за всички топки, панделки и останали играчки, събирани грижливо с години от целия свят.

The World Record for the largest collection of Christmas baubles has been broken by Sylvia Pope.

1,760 to be precise!
— Ian Dempsey (@IanDempsey)
Някои от украшенията са и със сантиментална стойност, тъй като са направени персонално от нейни другари и родственици. Най-любимата й играчка обаче е от лимитирана сбирка на кралица Елизабет Втора. И тя, както и всички останали хиляди орнаменти, за Поуп са " същинско благополучие " , предава BBC.
 Джо Байдън, Джил Байдън,
Байдън посрещнаха Коледа в Белия дом

Първите " естествени " празници след Мелания

Домът на старата дама умерено може да се употребява за фон на коледен филм. А тя държи още няколко върха на празнична тема - за най-дълго писмо до Дядо Коледа (с цели 124 969 желания) и за най-голяма декоративна снежинка - 3.2 м.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР