Има два големи християнски празника и два важни момента преди

...
Има два големи християнски празника и два важни момента преди
Коментари Харесай

Посрещнете Великден на чисто

Има два огромни християнски празника и два значими момента преди тях - това са Коледа и Великден и главните почиствания, които вършим в навечерието им.

За благополучие, есенното разчистване и мрачните зимни дни са зад тила ни и е време да “разпролетим ” домовете си.

Това всекидневно лишава един уикенд, в случай че се включи цялото семейство и е обвързвано с доста прахосмучене, главно миене на прозорци, балкони, култивиран мебели и промяна на зимните меки тъкани и завеси с по-леки летни материи.

А в случай че не желае да се включи цялото семейство? Ако ненадейно всички се окажат заети с нещо доста значимо и вие останете единствените радетели за великденска непорочност? Не се тормозете, с верните уреди за разчистване можете да свършите всичко и съвсем да не се изморите. Макар че малко физически извършения преди козунаците няма да са непотребни на никого.

И по този начин, на кои уреди да разчита човек за великденското си, а и за всички останали почиствания:

Роботът, моят другар

Сбъдната фантазия е самоходната прахосмукачка робот RCV 3 и нейния брат на Karcher.

Веднъж стартиран, систематично и без значение почиства вашите твърди подове и килими с невисок косъм. Сухата нечистотия се събира надеждно във вградения резервоар за боклуци от въртящата се четка и страничната четка за ръбовете. Където е належащо, RCV 3 освен прахосмуче, само че може и да навлажни мопа. Тъй като потенциалът на батерията понижава, RCV 3 може да се зарежда постоянно и след привършване на работата постоянно се връща в станцията за зареждане.

Неговият по-напреднал брат има вградени ултразвукови датчици, с които преценя всмукателната мощ съгласно дебелината на килима. Когато е в режим на мокро разчистване, заобикаля текстилните покрития.

Така че като пристигна време за козунака, няма никакво значение дали ще падат трохички на земята от него или не. Имате си робот, дано той да се тревожи за това.



Не е ли аз да го пипна, не го броя за изчистено

Другият метод във великденското разчистване е самостоятелният. При него домакинята отхвърля да се доверява на други хора и други роботи и държи да почисти целия си дом сама, с цел да е сигурна в резултата.

В това нейно перфекционистко начинание може да ѝ помогнат единствено новите попълнения в серията безкабелни прахосмукачки на Керхер и CORDLESS MYHOME.
 dd
Многобройните им интелигентни функционалности вършат работата с прахосмукачката наслаждение: изпразване на контейнера с 1 тракване, boost функционалност, тиха работа, ергономичен дизайн и деен подов накрайник, с цел да подсигурява надеждно събиране на нечистотия от твърди подове и килими.

Техният деликатно умислен дизайн също по този начин значи, че могат да почистват труднодостъпни места, като да вземем за пример по продължение на дивана или под мебели.

Ти почисти единствено къщата, аз ще се заема с колата

Не един мъж намира успокоение в автомобила си. За да е потребен и удобен престоят му там, дано вземе със себе си апарат за мобилно разчистване със за кола Керхер.

Благодарение на интегрираната литиево-йонна батерия и преносимия контейнер за вода можете, да вземем за пример, да почистите колелото или мръсните си туристически обувки даже без зареждане с вода и електрическа енергия. С щадяща, само че ефикасна плоска бликам с ниско налягане, уредът е съвършен за деликатни повърхности. LED екран алармира, когато батерията е изтощена или се зарежда. Предлагат се разнообразни кутии за аксесоари за друго приложение.

С негова помощ автомобилът ще заблести съвсем без старания. Както и велосипедът, калните туристически обувки и всички фини повърхности, които са надалеч от течаща вода.

И в случай че пролетта пристигна в точния момент за Великден…

Ще има потребност да приведем в празничен тип и градинските мебели, декорациите и всички аксесоари навън. За тази цел е най-добре да се доверите на, с която ще блеснат и остъклението на балкона в града и целия двор на вилата.

комбинира оптималното улеснение с цялостната мощ. Благодарение на новаторската идея за прибиране на маркуча за високо налягане, той просто може да бъде навит на предната страна на машината и закрепен с еластична каишка и да бъде подготвена за преместване. Благодарение на компактните си размери водоструйката може елементарно да бъде пренесена и съхранявана на всички места – на рафт или в багажника на колата. Две дръжки за носене, телескопична ръкохватка с регулируема височина и Quick Connect връзка на револвера. Това не е всичко. разполагате и с  8 м маркуч за високо налягане, Vario Power дюза, ротационна дюза и филтър за вода. Можете да добавите и препарат и по този начин чистенето ще стане освен комфортно, само че и същински дейно.

Сега към този момент къщата, двора и колата блестят от непорочност, време е за козунаците!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР