Има думи, които не само не трябва да бъдат произнасяни

...
Има думи, които не само не трябва да бъдат произнасяни
Коментари Харесай

Ако си казвате тези 8 неща, съсипвате живота си

Има думи, които освен не би трябвало да бъдат произнасяни на глас, само че като цяло е по-добре да ги изключите от речника си. Те носят негативна сила и приканват към деяние, което въздейства отрицателно върху ориста на човек. Езотериците разкриха кои са неразрешени думи и изречения, които могат освен да блокират триумфа и шанса, само че и да доведат до съществено заболяване. Ето какво би трябвало да изключите от речника си, в случай че желаете да притегляте единствено позитивни събития в живота си.
1. Лош/а (напр. " Той е неприятен човек " )
Описвайки човек с такава дума, можете съществено да нараните освен него, само че и себе си. По този метод обиждате персоналния ангел-пазител на този, за който говорите. В случая вие също губите отбраната си и в живота ви идват единствено неприятности.
2. " Не мога "
Това е една от най-ограничаващите изречения. Веднага щом човек я произнесе или чуе от някой различен, той възприема непознат жанр на държание и непозната орис. Тази фраза трансформира самия човек и възгледите му за живота.
3. " Изморен/а съм "
Колкото по-често казвате тази дума, толкоз повече сила ще загубите. Думата „ изтощен “ има силата на бумеранг, който е сигнал за безизходност и неспособност. Следователно, каквато и обстановка да възникне, не е нужно да произнасяте тази думата на глас, тъй като в подсъзнанието незабавно поражда облик на безпомощен човек, некадърен на решителни дейности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР