Има дребна логика в плана ген. Атанас Атанасов да стане

...
Има дребна логика в плана ген. Атанас Атанасов да стане
Коментари Харесай

Хубаво е, че чучекито Наско ще оглави Pornhub 


Има дребна логичност в проекта ген. Атанас Атанасов да стане ръководител на българския парламент. Народното събрание така и така от дълго време се е трансформирало във филиал на ресторант “Осемте джуджета ”, тъй че е изцяло естествено едно емблематично “чучеки ”, както назовават джуджетата в Гърция, да застане на върха на тази пасмина от дребни анимационни герои с етични достолепия, сходни с тези на Пепи Еврото.

От друга страна, постоянно е тъжно, когато незабележимото по природа стартира да извършва функционалностите на морски фар, да вземем за пример. Защото всички отлично знаем, че чучекито Атанасов не има морални качества да ръководи даже плод и зарзават, а какво пък остава за българския парламент.

Работата е там, че постоянно когато джуджетата дойдат на власт в една страна, популацията автоматизирано е насила да върви наведено. Дори и да са на токчета, даже и да са с пера и фльонги в гъза, интелектуалният небосвод на джуджета постоянно е на равнището на половия орган на Динко от Ямбол.

И в този ред на мисли, естествен човек у нас в никакъв случай не може да разбере с коя глава тъкмо мислят обичаните му ръководещи? Като прибавим към цялата тази картинка мустаците на Лена, зъбите на Киро, задника на вуйна Асена, носа на Ицо и орловия взор на военния “втора ръка ” Тагарев, наподобява някак естествено, в случай че не в Шенген, най-малко в pornhub да ни одобряват. И по въздух, и по морски, и по анален път.

Или, в случай че обобщя: хубаво е, че чучекито Наско ще бъде началник на оргията. Поне ще е явен размерът на члена, който ще поклаща сглобка. Щото, Баце към този момент е в пенсия, а е обикновено, въпреки всичко, някой различен да продължи да клати приятелите си. Пък било то и едно джудже.

Васил Петев

www.mediamall.info
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР