Има достатъчно доказателства за съпричастност, те са събрани допълнително през

...
Има достатъчно доказателства за съпричастност, те са събрани допълнително през
Коментари Харесай

Убийството в Кладница – личен мотив, данни за оръжие, неясна причина за смъртта

Има задоволително доказателства за съпричастност, те са събрани в допълнение през вчерашния ден и от тази заран има арестуван за убийството на швейцарския предприемач в Кладница.

Почти нищо друго не се разбра от брифинга на прокуратурата в Перник тази заран, откакто през вчерашния ден на сходен брифинг бе оповестено, че няма нито арестуван, нито обвинен.

С мотив, че се води следствие и експертизите не са подготвени, от прокуратурата не показаха и метода на осъществяване на убийството. Имало данни за потребление на съответно оръжие, само че до момента в който не е подготвена експертизата, не може да се каже дали с това оръжие е провокирана гибелта. Данните до този момента са за рана на шията, контузии по белия дроб и данни за приложимост на съответен тип оръжие. От прокуратурата отхвърлиха да имат данни за шиш, както и не потвърдиха за огнестрелна рана, точно тъй като не са подготвени експертизите, макар че стана ясно, че аутопсията е подготвена.
 Има арестуван за убийството на швейцарския предприемач
Има арестуван за убийството на швейцарския предприемач

57-годишен мъж е упрекнат и арестуван

Квалификацията е за осъществено съзнателно ликвидиране с персонален претекст, като арестувания 57-годишен мъж е бил и в персонални, и в работни връзки със брачната половинка на Ланге . Тя даже е била в къщата в Кладница по време на убийството, само че на брифинга обясниха, че самата къща е задоволително огромна, с цел да не разбере какво тъкмо се е случвало сега.

Към момента няма доказателства за съпричастност на брачната половинка. Няма данни, с които да могат да бъдат привлечени като обвинени други лица. Съпругата на Ланге е била разпитана пред арбитър.

От прокуратурата и през днешния ден отхвърлиха първичната версия от Министерство на вътрешните работи, че убийството е осъществено на друго място, а трупът е бил изместен.

Припомняме, на 11.08.2022 година в с. Кладница, област Перник,, непрекъснато пребиваващ в България.

В хода на следствието са осъществени огледи на местопроизшествието, извършени са разпити на очевидци, конфискувани са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от правосъден доктор, назначени са експертизи.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения за тежкото закононарушение.

Вчера прокуратурата заяви, че се работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР