Има достатъчно данни за престъпление и екип от следователи разследва

...
Има достатъчно данни за престъпление и екип от следователи разследва
Коментари Харесай

Прокуратурата ексклузивно за bTV: Има достатъчно данни за престъпление за трагедията в Царево

Има задоволително данни за закононарушение и екип от следователи проверява аргументите за гибелта на четирите жертви на потопа в Царево . Това съобщи извънредно за bTV окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Председателят на Районния съд в Царево и щерка ѝ са измежду починалите

„ Ако мога да изтъквам наличието на визирания от мен текст, то гласи, че  се санкционира лицето, което заради неведение и немарливо осъществяване на активност, представляващи източник на заплаха, аргументи гибел другимо. Тук има гибел на няколко лица ”, съобщи Чинев.

Беше целеустремена и всеотдайна, сподели Евгени Узунов, ръководител на Районния съд в Бургас

Екип от следователи незабавно е направил оглед на моста. Използвана е профилирана техника и дрон, който е снимал с високо качество мястото на събитията. На база на всичко това ще бъде направена техническа експертиза. Ще се прецизира и по кое време е последния ремонт на моста в Царево.

„ Ще бъде специфичен предмет на следствието дали оборудването е построено и поддържано в сходство със строително-техническите условия. Отново споделям, експертизата и събирането на всички относими към предмета на доказване доказателства ще отговорят на въпроса злепоставен ли е, в каква степен, от кой момент и по какъв метод “, посочи окръжният прокурор на Бургас.

Разследващите са разпитали и очевидци на трагичните събития.

Той е видял по какъв начин автомобилът, в който са пътували арбитър Мария Москова и щерка ѝ, е пропаднал

„ Те са извънредно скъпи за нас и са дадени по надлежния процесуален ред. Ще използвам  трибуната на Вашата медия с цел да уверя на цялата общност, че ще поставим всички старания, с цел да проведем обективно следствие, което изискуем на паметта на починалите хора и на опцията в бъдеще да предотвратим сходни произшествия “, акцентира Георги Чинев.

Първата аутопсия на изплувалите след потопа четири тела към този момент е осъществена, оповестиха още от прокуратурата за bTV.

Следете онлайн цялата обстановка в нашия онлайн репортаж:

Проследете с нас обстановката на живо
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР