Има достатъчно данни, които могат да бъдат проверени покрай Нотариуса

...
Има достатъчно данни, които могат да бъдат проверени покрай Нотариуса
Коментари Харесай

Цветанов проговори за Нотариуса и КТБ

Има задоволително данни, които могат да бъдат тествани около Нотариуса и КТБ. Твърди се, че имал интерес към активите на КТБ. Тя беше фалирана през 2014 година Това написа в този момент в изявленията, които бяха направени от Антикорупционния фонд на чуването на Висш съдебен съвет. Това съобщи някогашният вътрешен министър Цветан Цветанов пред Нова нюз.

 „ Аз не мога да бъда съответен в тази посока, тъй като нямам данни на активите, които по-късно се разпродаваха. Но може да се ревизира ”, сподели Цветанов.
 
Той акцентира, че във краткотрайната комисия в Народното събрание би трябвало да бъде прегледан и казусът „ 8-те джуджета ”, както и назначенията в правосъдната система.
 
„ Там е ключът. Там са висшите магистрати, които са взели участие дружно с Нотариуса ”, сподели Цветанов.
 
Когато той самият беше вътрешен министър, не му е било докладвано името на Мартин Божанов.

„ Нямам съмнения кой е гарант. Той имаше толкоз доста врагове измежду всички тези негови жертви ”, сподели Цветанов.  

Бившият вътрешен министър разяснява и политическата обстановка в страната и идната ротация. Преди него в предаването политическият анализатор Огнян Минчев позволи Денков да остане министър председател, а Мария Габриел – външен министър.
 
„ Мисля, че е най-приемлив вид за всички. Може би единствено за Габриел няма да е най-хубавото. Но въпреки всичко ще има европейски избори тази година и целият негатив ще бъде повлечен от нея като министър-председател. Ако остане Денков, по време на акцията ще наблюдавахме това, което беше на локалните избори – офанзивите на ГЕРБ бяха доста по-остри по отношение на министър-председателя Денков и министрите от Политическа партия ”, съобщи Цветанов.
 
Според него настояването за „ втори глас на открито ” е несъстоятелна теза.
 
„ Външно министерство съставлява страната ни, а не избрана политическа мощ ”, сподели Цветанов.
 
Той проучва и репликата на Кирил Петков, че задкулисието стои на първия ред. „ За мен това е признание. Няма ново и остаряло, към този момент има едно статукво, това е Кирил Петков и всички играчи на първия ред ”, сподели Цветанов.

За европейските избори, той съобщи, че партията му води диалози с други политически обединения, с които да вземат участие дружно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР