Има дори комуникация с децата, които не са щастливи от

...
Има дори комуникация с децата, които не са щастливи от
Коментари Харесай

Лъсна Коварната Игра На Баневи! Ето Как Се Опитват Да Се Изсулят От Българското Правосъдие!

Има даже връзка с децата, които не са щастливи от този факт и споделят, че желаят да живеят във Франция. Има връзка където се споделя, че би трябвало да стартира хибридна война против прокуратурата и страната, само че забавното е, че това става с един от юристите му Ботев с който се приказва по какъв начин би трябвало да се ангажират избрани медии за напън в посока, че тези хора са репресирани и би трябвало да се ангажира съответен публицист с съответно изтъкване на името ", съобщи Гешев и добави, че всичко това демонстрира, че не става въпрос за хора стъпили на земята, тъй като да си в ареста и да мислиш, че ще станеш министър-председател не кореспондира със хубавичко логичност.

Как телефонът е попаднал при Банев, Гешев съобщи, че има индикации в диалозите по какъв начин се е случило това, предоставена е инспекция и всички събрани данни ще бъдат предоставени на Министерство на провосъдието. Гешев добави, че когато има огромен финансов интерес се прави всичко допустимо. " Има индикации, че е станало със съдействието със чиновник на министерството на правораздаването, само че всичко това би трябвало да се ревизира. Разговорите ще бъдат предоставени на министерството с цел да се види по какъв начин се избират избрана килия, която да се освободи, с несъмнено ревю, избрани храни да му се донесат ", сподели Гешев.

За парите в Швейцария и изказванията на Банев, че не можел да изпере тези суми за които се приказва, Гешев съобщи, че по делото има доказателства за крупни суми над 500 милиона евро в избрани сметки, които са били в сметки на Банев в швейцарски банки.

На въпрос дали откакто Баневи са в ареста има повече очевидци и хора, които да приказват, Гешев съобщи, че не е загадка, че има какво да се желае от правоохранителните органи при отбраната на очевидците, като спецпрокуратурата прави всичко допустимо за отбраната на тези, които спомагат за изясняване на обективната истина, написа Пик. До момента по делото на Баневи няма такива, само че е допустимо и да има в някакъв стадий.

Иван Гешев добави още, че има политико-медийна поддръжка, която е странна тъй като точно тези, които ги поддържат желаят румънски модел и когато стартира да се случва не им е комфортно. Когато има битка с корупцията не им изнася, тъй като е против техните хора и даже е занимателно на моменти.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР