Има добре обосновани теории, че жестовете и мимиките показват много

...
Има добре обосновани теории, че жестовете и мимиките показват много
Коментари Харесай

Жестовете и мимиките постоянно ни издават: Какво говори за вас начинът, по който свивате юмрук

Има добре обосновани теории, че жестовете и мимиките демонстрират доста черти от нашия темперамент и по този начин можем да бъдем типизирани като персони. В случая, на картинката са показани три разнообразни способи на стесняване на пестник.
А по какъв начин вършиме Вие това?
Отговорете си и прочете повечко за вас!
При най-левия вид пестник (№1) – Вие сте спокойни, доверчиви и добродушни, което не постоянно е от изгода за Вас! Не обичате разправиите и се стремите да сте далеко от клюките.

Заобиколени сте с немного, само че правилни другари, които разчитат на вас – постоянно сте „ на линия “ да им подадете ръка! За страдание сте мощно раними и прекомерно чувствителни! Спокойният ви темперамент подготвя хората да ви обичат и да поддържат връзка с вас с ненаситност!
Ако свивате пестник, както е показано на междинната картинка (№2), то значи сте родени за водач!
Проявявате необикновена мощ и желязна воля – постоянно се стремите да държите нещата под надзор, само че е изключено да позволявате да ви управляват, а още по-малко – да ви манипулират!

Родени сте за началник на доста хора! Не се нуждаете от помощ, с цел да решавате комплицирани обстановки. Дръзки сте и в любовта и получавате постоянно това, което желаете било в кратковременен, било в дълготраен проект – дължите го на доброжелателния, характерен метод към хората!
Ако отговаряте на десния вид на стесняване на пестник (№3), то това значи, че сте свръх деликатна персона, плахи сте, страхувате се да изразявате ясно и изрично към какво се стремите; постоянно се оставяте да „ плувате по течението “… Не ставате за водачи – не се и опитвайте… За сметка на това постоянно сте лоялни и изпълнявате тъкмо възлаганите Ви задания. В любовта рядко поемате самодейността и това Ви пречи.

Плюсовете Ви са доста, само че не проявявате нужната храброст, с цел да ви правят оценка съгласно достолепията! Е, в този момент научихте ли повече за Вас?!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР