Има дни, в които пътното движение в Хюстън, САЩ, може

...
Има дни, в които пътното движение в Хюстън, САЩ, може
Коментари Харесай

Крава беглец и яростен алигатор блокираха трафика в Хюстън

Има дни, в които пътното придвижване в Хюстън, Съединени американски щати, може да бъде призрачен сън. Случват се обаче и такива, в които разиграващото се на пътя провокира асоциация със зоологическа градина, съобщи Асошиейтед прес.

В два обособени случая в сряда крава и алигатор, решили да се поразходят по пътните платна на Хюстън, са предизвикали закъснение на придвижването.



Кравата е блокирала трафика на пътно платно в източната част на града. Необичайният случай се е случил в натоварените ранни часове на деня. След несполучлив опит на пешеходец да се оправи с животното, на мястото е дошъл профилиран екип на локалната шерифска работа, който е извел кравата от пътя, натоварил я е на ремарке и я е върнал на стопаните й. Добичето, избягало от близка плантация , не е потърпевшо при случая.



Няколко часа по-късно муден, само че гневен алигатор се е " паркирал " на банкета на мост наоколо до Бейтън - предградие на Хюстън. Поне едно платно на пътя е било блокирано, до момента в който профилиран екип и представители на тексаската Служба за паркове и дива природа са се опитвали да отстранят животното. Специалистите са съумели да озаптят буйстващия и търкалящ се по платното алигатор, да го завържат и да го натоварят на камион, след което са го откарали до непосредствен плавателен канал, където са го пуснали на независимост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР