Има действащ документ между Денков и Габриел, по който се

...
Има действащ документ между Денков и Габриел, по който се
Коментари Харесай

Борисов призна - ГЕРБ пак играят с дерогацията заради скандала с ...

" Има настоящ документ сред Денков и Габриел, по който се назначават министри. Тези назначения са свързани с изпълнителната власт. В случая с, вицепремиерът Габриел сложи въпроса на премиера, че не е склонен със промяната. Ние напълно действаме в границите на посочения правилник, а с Асен Василев и Христо Иванов се разбрахме по отношение на парламентарните решения да ги вземаме като партии дружно ", сподели той.

 

" В един миг Деси Атанасова се обади на Денков да му каже, че тези назначения поръчкови няма да допуснем. Вчера от границата ни с Турция, където бяха еврокомисарят и Василев, Василев персонално ми се обади, това са нелепости сподели, по този начин не се прави. Изчакай ме, че имаме да решаваме доста значими въпроси в бюджета и регулатори, Шенген, а сходни неща няма смисъл. Мина 14 ч. нищо не се случи, а в противен случай - чухме по какъв начин Денков ни прати да си гледаме работата, което ние направихме. След като имахме ясна позиция на Европейска комисия, че дерогацията би трябвало по-бързо да се включи в дневния ред на Народно събрание , ние го включихме. Надявам се да мине ", уточни Борисов.

 

Вчера ГЕРБ дерогацията за съветски нефт да отпадне напълно от 1 януари 2024 година

 

Борисов акцентира, че в случай че Политическа партия са желали да има съглашение до момента е трябвало такова да има. “Сега по всякакъв начин желаят да подпишат такова съглашение, тъй като ротацията наближава и те не желаят да чуят, че когато Мария Габриел стане министър председател, ще уволни този и този, ще им е хубаво ли? Затова желаят в този момент да се подпише такова съглашение ”, счита водачът на ГЕРБ.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР