Има деца, които от малки са свикнали да са под

...
Има деца, които от малки са свикнали да са под
Коментари Харесай

Най-досадните звездни наследници: Мари на Гала, Петя Дикова, Дара Екимова не спират да се натрапват ежедневно

Има деца, които от дребни са привикнали да са под светлините на прожекторите, като заслугата за това е на родителите им. Деца, на които по обвързване им се търси занятие. „ Уикенд ” се опита са събере на едно място най-досадните звездни наследници, които познаваме от дребния екран, музикалната сцена или обществените мрежи.
Първото място за най-дразнеща дъщеря заема Мари Будева , която е щерка на Гала. Наследницата на тв водещата непрекъснато се напъва да бъде видяна, само че без необикновен триумф. За разлика от майка си, момичето е много неугледно и просто няма харизма. Но не, това въобще не й пречи да се пъне да е обществена персона. Тя постоянно е упреквана от почитателите си, че по през целия ден не прави нищо, само че младото момиче надълбоко се наскърбява от тези отзиви. Будева доста обича да акцентира какъв брой е заета, какъв брой доста работи и има извънредно претрупан график.

25-годишното девойче постоянно се пробва да бъде секси, само че не ѝ се получава. Гала се снима гола за „ Плейбой ”, когато беше на върха на славата си, а наследницата й се пробва да пробие с голотии, което възмущава по-критично настроените. Преди време младата жена изясни, че е известна не поради фамозната си майка, а тъй като е интелигентна, занимателна, виновна, изобретателна и общителна – както сама се разказа, само че пропусна да спомене, че не е по никакъв начин скромна. Мари не крие, че приема тежко отрицателните мнения в мрежата. „ Преживявам всеки гнусен коментар, всяко известие “, кълне се тя.

Мари Будева е приключила пиар в Софийския университет, само че в никакъв случай не е работила, а се изявява като инфлуенсър – т.е., човек, който си вади прехраната, публикувайки „ остроумия ” и реклами в обществените мрежи. За да печели пари и да е по-успешна, Мари би трябвало да има повече почитатели. Това не е по никакъв начин лесна задача за младото момиче, което е към момента е в сянката на майка си и не може да се разграничи от нея. Разровихме се из почитателите на Будева и видяхме, че огромна част от тях са купени. Това ясно ли проличава по подправените им профили с 0 другари и следват само дъщерята на водещата на „ На кафе ”. Мари има над 81 3000 почитатели, само че едвам половината от тях са действителни. Това може да се потвърди с стратегия разобличаваща същинските почитатели от подправените.

Мари е безапелационна, че Гала я е научила да премисля повече, преди да приказва, да се доверява на вътрешните си чувства и на страстите си, да бъде по-търпелива и по-упорита, последното си проличава при опитите й да се наложи като инфлуенсър. „ Усещането ми за жанр и за красиво идва напълно от мама. Тя ме е възпитала какво да одобрявам и какво не. От време на време ме подлага на критика, защото аз заради младостта си разрешавам по-фриволни аутфити, като излязла с гол пъп ” – признава Мари, която постоянно обича да се снима без сутиен, като на показ са зърната ѝ.

Второто място е много оспорвано, като за него се борят Петя Дикова, известна като Пипи, и Дара Екимова. Петя е щерка на актрисата Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков. Родена е на 17 август 1984 година в София. Учи в Американския лицей в София, след което приключва висшето си обучение в Лондон. Завършва публицистика, спектакъл и превод, като последното ѝ се отдава най-вече. През 2009 година взе участие дружно с майка си във „ ВИП Брадър ”, където приключва на шесто място. От 2 март 2013 година до излизането си по майчинство на 2 март 2019 година е водеща на предаването „ Cool...T “ по Би Ти Ви. През септември 2021 година се завръща на екран след двете си майчинство като водеща на „ Тази неделя ”, още веднъж по Би Ти Ви, където нервира феновете в почивния ден.

„ Пипи се изживява като популярен водещ и публицист, само че е надалеч от класата на татко си. Цял живот я пробутват на драгия фен за водеща, а тя не става и не става. На щерката на Аня Пенчева упоритостите датират от „ МелоТв фикс идея ”, където бяха събрани деца на известни - Алекс Сърчаджиева, Пипи, Ники Илиев, Ива Софиянска. 20 години по-късно обстановката е същата - една пренавита, на моменти несъответстваща. Разбирам, че родителите ѝ са известни обществени персони от дребния екран, майка ѝ даже и на огромна сцена, само че Пипи като се види на запис не осъзнава ли, че силата ѝ може би е в друга сфера ” – разясняват фенове, които намерено се нервират на демонстративното прокарване на тв водещата.

Дара Екимова вбесява не по-малко от Дикова, въпреки да е по-млада от нея с цели 18 години. Родена е на 25 юни 2002 година в София. Майка й е пиарката Ива Екимова, а татко й е починалият Димитър Екимов, фронтмен на група „ Сленг “, който почина в злополука с мотор на автомагистрала „ Хемус “ през 2008 година Пее от 2-годишна, а още на пет става част от музикална група „ Бон-Бон “. Въпреки безспорните ѝ музикални заложби, момичето все не може да се наложи като фаворитка на слушателите, а все я хокат, че е набутвана от майка си и нейно протеже.

В последната година Дара избяга от амплоато си на лолитка и се пробва да го играе съблазнителка, само че по никакъв начин не й се получава. Младата изпълнителка е едвам на 19 години, само че към този момент има силиконови импланти в бюста и филъри в устата. Тя се подложила на модификацията, тъй като желала да изпъкне с визия, а майка й изцяло одобрила това решение, призна наследничката на Дими. Досега русокоската не е блеснала с кой знае какви музикални шлагери, само че пък към този момент хваща окото с напращелия си бюст и уста.

„ Най-набутваното момиче! Толкова интензивно майка й пробва да я тика напред. Нито е красива, нито е чак толкоз надарена. Детенце, откри си друго занятие ” – поучават я почитатели.

Следващата звездна наследница, която се уреди в малкия екран, е Ива Софиянска , двете с Пипи са колежки от „ МелоТв фикс идея ”. Мненията за Ива са полюсни - едни считат, че не е толкоз дразнеща и има гений, а други ги ядосва с наличието си и мислят, че е бездарна. Дъщерята на някогашния кмет на София Стефан Софиянски работеше години наред в Нова тв, където първо имаше лична графа, която се споделяше „ Говори с Ива ”. В нея й гостуваха деца на известни персони, с което се препокриваше ориста и на самата водеща. През лятото на 2020 година обаче Софиянска бе уволнена поради свекъра си Васил Божков, който бе погнат от тогавашната власт у нас месеци по-рано. Цяла година Ива беше без работа, а след това Магърдич Халваджиян я взе под крилото си и стартира да се труди в „ Забраненото шоу на Рачков ”, където изкара по-малко от година и предаването спря. В момента Софиянска се изявява като пиар на столична клиника по естетична медицина и гледа двете си деца, които са плод на любовта й с Васил Божков.

Ники Илиев също постоянно е оплюван поради лансирането си. Актьорът и режисьор ненапълно съумя да се потвърди с функциите и филмите си, само че към момента е надалеч от всеобщото утвърждение. Наскоро Илиев разясняваше по какъв начин се гордее, че със зъби и нокти събирал пари за филми и минавал пред какви ли не премеждия в изкуството си. Всъщност огромна част от плановете му са финансирани от майка му доктор Мирослава Кадурина, някогашна подсъдима за далавери във ВМА. Баща му, режисьорът Бойко Илиев, също цялостен живот го буташе по малките екрани и не е редно Илиев да е толкоз уверен по какъв начин се бори самичък против всички и всичко.

Списъкът със звездни наследници, тръгнали по утъпкани пътеки около родителите си, надалеч не се изчерпва дотук, като към него можем да прибавим дъщерята на Дарина Такова - Мила Михова, наследницата на Ваня Щерева - Мила Робер т, Симона Загорова на Глория, Сузанита на Орхан Мурад и още други синове и дъщери, решили, че гения и славата се наследяват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР