Има държавни институции, които пожелават и искат това нещо. Разбира

...
Има държавни институции, които пожелават и искат това нещо. Разбира
Коментари Харесай

ИТН подкрепят свалянето на имунитета на Борисов, БСП го призоваха сам да го направи

Има държавни институции, които пожелават и желаят това нещо. Разбира се, в случай че въобще стигне до гласоподаване в пленарна зала, " ИТН ", ще го подкрепим. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в парламентарните коридори, във връзка настояването на прокуратурата да снеме имунитета на Бойко Борисов. 
Прочетете още
Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор да изиска от Народното събрание да снеме имунитета на някогашния министър ръководител и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Това оповестиха от държавното обвиняване във вторник.

" Трябва да питате бъдещите съдружни сътрудници на ГЕРБ по какъв начин ще постъпят в тази обстановка ", прикани Балабанов. 

" От Има Такъв Народ сме казвали, че никой не е над закона и в случай че има задоволително доказателства, дали се споделя Радостин Василев, или Бойко Борисов, би трябвало да носи отговорност за дейностите си и ние това нещо ще го подкрепим в залата ", уточни още той.

Бойко Борисов да даде непринудено депутатския си имунитет - това прикани депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски. Иначе социалистите щели да поддържат свалянето му, в случай че се стигне до гласоподаване в зала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР