Има данни, че при всички случаи има напуснати нарушения, по

...
Има данни, че при всички случаи има напуснати нарушения, по
Коментари Харесай

Демерджиев: Има данни за нарушения при сечта над карловските села

„ Има данни, че при всички случаи има напуснати нарушавания, по повод поддържането и осъществяването на сечта над тези селища. Важният въпрос във връзка с наводнението дали тези нарушавания са съдействали. За мен значимият въпрос, отвън подтекста на наводнението, да не се позволяват сходни нарушавания и да се отстраняват сходни практики ". Това сподели на брифинг служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. 

„ Горе има може би стотици, да не кажа повече кубици дървесина, оставени безсистемно на разнообразни места , в случай, че популацията чака дърва и в случай, че цената на дървения материал скача всеки ден “, разгласи Демерджиев.

„ Има данни за осъществена сеч, осъществена в нарушаване с проектите, по които би трябвало да се извърши такава сеч. Те плануват къде би трябвало да се складира, по какъв начин да се извози дървесината, къде може да се остави на терена и какво може да се остави на терена “, безапелационен е Демерджиев.

Той съобщи, че е допустимо тези нарушавания да са съдействали за бедствието, само че „ следствието ще си каже тежката дума по този въпрос “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР